Ταξίδι φαντασίας στον παραμυθένιο κόσμο του action-RPG, Shiness!

Πριν από περίπου τρία χρόνια έτρεξε στο Kickstarter μία εξαιρετικά πετυχημένη καμπάνια για το Shiness: The Lightning Kingdom, ένα ιδιαίτερά ενδιαφέρον action-RPG, το οποίο κέντρισε το ενδιαφέρον για την απαράμιλλη cell-shaded αισθητική και την απίστευτα «ζωντανή» ατμόσφαιρα. Πρόσφατα, το γαλλικό indie development studio, Ynnis Interactive, που αναπτύσσει το Shiness με πολύ αγάπη και μεράκι ανακοίνωσε ότι ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος στις 18 Απριλίου (για PS4,

Xbox One και PC) και μία καλή γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε στο music trailer του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Στο εν λόγω action-RPG που θυμίζει ένα γοητευτικό anime παραμύθι πρωταγωνιστούν ανθρωπόμορφα ζώα, τα οποία ξεκινούν ένα ταξίδι στην περιπέτεια με το ιπτάμενο σκάφος τους. Οι παίκτες θα κληθούν να καθοδηγήσουν τον Chado, ο οποίος όμως θα πλαισιώνεται από 4 πιστούς companions, οι οποίοι θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του και μαζί θα πρέπει να λύσουν δύσκολα puzzles, επιβιώνοντας ταυτόχρονα από τους αντιπάλους τους. H manga αισθητική συνδυάζεται άψογα με έναν dynamic RPG κόσμο και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο φανταστικό. Το Shiness: The Lightning Kingdom θα διαρκεί περίπου 20 ώρες και αυτή τη στιγμή μπορείτε να το κάνετε pre-ordering μέσω του Steam, κερδίζοντας 15% έκπτωση. Ρίξτε του μία ματιά… αξίζει!

The post Ταξίδι φαντασίας στον παραμυθένιο κόσμο του action-RPG, Shiness! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα