Έρχεται δωρεάν εβδομάδα των online modes του Street Fighter V σε PC!

Το Street Fighter V δε χωράει αμφιβολία ότι αυτή τη στιγμή πρόκειται για ένα από τα καλύτερα fighting games που κυκλοφορούν συνεχίζοντας την εξαιρετικά θετική παράδοση των προηγούμενων Street Fighter. Αν και το πέμπτο Street Fighter κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2016, αυτό δεν σημαίνει

ότι η Capcom έχει σταματήσει να το υποστηρίζει και να το ανανεώνει, προσθέτοντας σε τακτική βάση νέους ήρωες στο roster, βελτιώνοντας διαρκώς την ισορροπία του παιχνιδιού και παράλληλα αναβαθμίζοντας σημαντικά το online κομμάτι το οποίο είναι κομβικής σημασίας για την αντοχή του Street Fighter V στο πέρασμα του χρόνου.

Ως γνωστόν, το SFV έχει κάνει την εμφάνιση του τόσο στο PS4 όσο και στα PC (Steam) και εάν ανήκετε στην PC Master race τότε σας περιμένει την εβδομάδα που μας έρχεται μία μικρή «εκπληξούλα». Όπως έγινε γνωστό, οι PC gamers θα μπορούν να δοκιμάσουν εντελώς free το αγαπημένο fighting game από τις 28 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου. Το εν λόγω online beta trial θα αφορά αποκλειστικά τους Steam users και θα δίνει τη δυνατότητα παιχνιδιού μόνο των online modes του Street Fighter V. Ακόμη κι έτσι όμως δεν παύει να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να πάρετε μία καλή γεύση από τα νέα features και όλους τους ήρωες του παιχνιδιού και να τεστάρετε την Season 2, βοηθώντας τους developers να βελτιώσουν επιμέρους τομείς του δημοφιλούς game. Για περισσότερα stay tuned στην Steam page του SFV.

The post Έρχεται δωρεάν εβδομάδα των online modes του Street Fighter V σε PC! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα