Nioh update, φέρνει νέες αποστολές και τη δυνατότητα παύσης!

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το update 1.06 του Nioh και έφερε μαζί του έναν ανεμοστρόβιλο προσθηκών και fixes. Όπως θα δεις και εδώ προστέθηκαν καινούριες αποστολές και η δυνατότητα να κάνεις pause πατώντας το πλήκτρο options στο χειριστήριο σου.

Οι νέες αποστολές προσφέρουν καινούριους τίτλους κι άλλα perks, χωρίς να αλλάζουν τις προαπαιτήσεις για το “Samurai of Legend” trophy. Επιπρόσθετα, ο μέγιστος αριθμός αντικειμένων που μπορείς να κουβαλήσεις ανέβηκε στο 9.999. Παράλληλα οι developers έριξαν το βάρος στον τομέα του balancing

και σε μικρές ατέλειες όπλων, ενώ δόθηκε προσοχή και σε προβληματικά damage counts και στην βελτίωση των οπτικών γωνιών (της κάμερας in-game)! Το εν λόγω update αυτό κατάφερε να χρήσει το PlayStation 4 exclusive παιχνίδι ακόμα πιο εύχρηστο και πιο διασκεδαστικό και μάλιστα σε περίπτωση που ήσουν πριν λίγο τεμπέλης samurai, το bug που επέτρεπε σε κάποιες αποστολές να φαίνονται ολοκληρωμένες κι ας είχες χορέψει το χορό του Ζαλόγγου μέσα στο level είναι ανάμεσα στα fixed πια. Σε άλλα καλά νέα, η Team Ninja (αυτή δημιούργησε το Nioh για τη Sony) γιόρτασε για τα καλά την πώληση παραπάνω από 1.000.000 αντιτύπων του παιχνιδιού δίνοντας από μία in-game δωρεάν πανοπλία σε όλους τους παίκτες/wannabe-samurai! Η Golden Nioh Armour είναι ουσιαστικά η πανοπλία σου σε πολυτελές χρυσό. Άλλος ένας λόγος να γιορτάσεις σήμερα, αν μη τι άλλο!

The post Nioh update, φέρνει νέες αποστολές και τη δυνατότητα παύσης! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα