Τα Pokemon πάνε… Skyrim!

Είναι γνωστό πως το Skyrim, και γενικότερα η σειρά Elder Scrolls, έχει μονταριστεί στο φουλ. Ποιο ανώμαλο μυαλό θα σκεφτόταν όμως να βάλει Pokemon μέσα στο παιχνίδι;

Την απάντηση έρχεται να δώσει ο χρήστης DJSuperGenius (και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις), ο οποίος στην περιγραφή του mod αναφέρει πως «πλέον στο Skyrim μπορείς

να αντιμετωπίσεις Pokemon, να παλέψεις με την Ομάδα Πύραυλος και να δαμάσεις επικά θηρία. Πήγαινε στο σπίτι σου έξω από το Whiterun, χαιρέτησε τη μαμά σου, μάζεψε τον εξοπλισμό σου και ξεκίνα το ταξίδι σου.»

Το να πιάσεις Pokemon σύμφωνα με τον μοντέρ είναι πολύ απλό. Όταν βρεις κάποιο, το σκοτώνεις, το βάζεις στο Pokebook σου, και πλέον είναι έτοιμο να πολεμήσει για σένα!

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γύρω στα δεκατρία διαφορετικά τερατάκια μέσα στο παιχνίδι με την υπόσχεση πως θα προστεθούν ακόμα περισσότερα.

Τσέκαρε λοιπόν και τις υπόλοιπες εικόνες από κάτω για να πάρεις μια ιδέα παραπάνω και αν σου ανοίξουν την όρεξη μπορείς να κατεβάσεις το -πιο αισχρό δε γίνεται- mod από εδώ.



Keywords
Τυχαία Θέματα