Animal Crossing: New Leaf

Πάντα ήθελες να γίνεις δήμαρχος, αλλά βαριέσαι να μπλεχτείς με όλη αυτή τη γραφειοκρατία; :P Το μεγάλο franchise της Nintendo λοιπόν, συνεχίζει τη πορεία του στο 3DS, με νέα χαρακτηριστικά, αλλά και παλιά (και αγαπημένα) που δε θα μπορούσαν να λείπουν από ένα Animal Crossing.

Σενάριο και τα ρέστα

Στο Animal Crossing: New leaf

παριστάνεις έναν άνθρωπο που θέλει να ξεκινήσει μια νέα ζωή σε μια νέα πόλη. Ευτυχώς ή δυστυχώς για σένα, οι κάτοικοι της πόλης σε μπερδεύουν με το δήμαρχο που περιμένουν και σε βάζουν στη θέση του. Εσύ -σαν δήμαρχος πια- πρέπει να αναλάβεις τα καθήκοντα σου, να κάνεις τα κουμάντα σου, και να ικανοποιήσεις τους πολίτες σου.



Gameplay

Το gameplay είναι αρκετά πλούσιο, καθώς μπορείς να αλλάξεις σχεδόν τα πάντα, ώστε να συναντούν τα γούστα σου -από το τί φοράς μέχρι και τον ύμνο της πόλης σου. Ξεκινάς μεν μένοντας σε μια τέντα, αλλά όταν ξοφλήσεις το σπιτάκι σου μπορείς να κάνεις ό,τι θες με αυτό. Έρχεσαι πολύ συχνά σε επαφή με τους πολίτες με ευχάριστους τρόπους, διοργανώνεις εκδηλώσεις, κάνεις έργα, και γενικότερα γράφεις ιστορία. Η απόκτηση χρημάτων είναι αρκετά εύκολη, πουλώντας σπάνια απολιθώματα και φρούτα, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι, όπως ψάρεμα, πώληση επίπλων, ανακύκλωση, έρανοι. Σημαντικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι η ώρα, μιας και παίζεις σε πραγματικό χρόνο! Οπότε εάν νομίζεις ότι μπορείς να παίξεις το παιχνίδι σου στη 1:00 τη νύχτα και τα καταστήματα θα σε περιμένουν ανοιχτά, είσαι πολύ γελασμένος. Ο αριθμός των πολιτών σου αυξάνεται στη πορεία, μαζί με τις απαιτήσεις τους για έργα. Παρ” όλα αυτά, η οικονομική τους βοήθεια είναι ελάχιστη, αλλά οι συμβουλές τους χρήσιμες και ελπιδοφόρες. Οι multiplayer επιλογές σου είναι δυστυχώς λίγες. Μπορείς να επισκεφτείς πόλεις φίλων σου και να μιλήσεις με τους κατοίκους της, όμως μη περιμένεις να αλλάξει κάτι στη δική σου ή τη δική του πλευρά. Επίσης, μπορείς να παίζεις διάφορα mini-games με άλλους για να βγάλεις λεφτά.

Και από εμφάνιση;

To Animal Crossing: New Leaf αξιοποιεί το 3DS όπως πρέπει, δίνοντας σου μια εξοχική αίσθηση μέσα από τα χρώματα και τα γραφικά του. Εάν μάλιστα, ενεργοποιήσεις και το 3D θα εκπλαγείς από το βάθος που δίνει στο παιχνίδι και τις καλοφτιαγμένες λεπτομέρειες. Η μουσική του παιχνιδιού μπορεί να τροποποιηθεί από σένα για να ανήκει στο γούστο σου, οπότε σίγουρα θα είναι καλή!

Keywords
Τυχαία Θέματα