Πρωταπριλιά! Ανακοινώθηκε το PlayStation Flow!

Η γιορτή των trollers και των φαρσέρ είναι ως γνωστόν η 1η Απριλίου και σχεδόν όλες οι εταιρείες κυκλοφορούν τις δικές τους διασκεδαστικές φάρσες που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να πιάσουν «αδιάβαστους» ακόμη και τους πιο υποψιασμένους. Η Sony ήταν από τις πρώτες που έσυρε το χορό, ανακοινώνοντας τη νέα ανεπανάληπτη και επαναστατική υποβρύχια gaming weareble τεχνολογία, ονόματι PlayStation Flow!

Το

PlayStation Flow αναμένεται να δώσει νέα πνοή στην έννοια «augmented reality», καθώς πρόκειται για μία wearable τεχνολογία που επιτρέπει στον gamer να αισθάνεται στο κορμί του, την υποβρύχια και θαλάσσια αίσθηση που του παρέχει οποιοδήποτε game! Tο εν λόγω πρωτοποριακό gadget λειτουργεί με τρόπο αξιοζήλευτο, καθώς ο gamer μόλις μπει σε μία υποβρύχια gaming sequence, δεν έχει παρά να πατήσει το PlayStation button στο controller του για να παγώσει τη δράση, να μεταβεί στην πλησιέστερη πισίνα, να φορέσει τους ειδικούς αισθητήρες και τα ειδικά γυαλιά πισίνας και να βουτήξει στο νερό, νιώθωντας την απόλυτη αίσθηση του νερού να διαπερνάει το κορμί του! To PlayStation Flow είναι σε θέση να παρακολουθεί τις επιδόσεις του gamer, στέλνοντας real-time updates των κινήσεων του πίσω στο PS4, μέσω της χρήσης του Remote Play! Και επειδή, ο σωστός gamer είναι ο… στεγνός gamer, η Sony δίνει για “δώρο” την αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας, το επαναστατικό PlayStation Flow Body Dryer, που αναλαμβάνει να στεγνώσει τον gamer στο πι και φί!

Μάλιστα, οι αθεόφοβοι φαρσέρ της Sony το προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα με το PlayStation Flow, ανεβάζοντας μία fake webpage, η οποία αναγράφει τα tech specs του προϊόντος! Ότι και να πούμε είναι λίγο, για αυτό καλύτερα να αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της…

The post Πρωταπριλιά! Ανακοινώθηκε το PlayStation Flow! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα