Ποιο παιχνίδι ήταν πρώτο στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο;

Μόλις λάβαμε το top10 πωλήσεων της ελληνικής αγοράς από την GfK Hellas για τον Ιούνιο, και η αλήθεια είναι πως κάποιες διαφορές τις είχε με αυτά των προηγούμενων μηνών.

Ο Ιούνης, λοιπόν, έφερε τα πάνω κάτω (not), όχι τόσο με την παρουσία πλατφορμών, μιας και αυτό το μήνα έχουμε σχεδόν παντοκρατορία της Sony με το PC να καταλαμβάνει μόνο τις τελευταίες θέσεις του πίνακα, αλλά με την παρουσία τίτλων εκτός του PES

2013 το οποίο μας είχε συνηθίσει στο να κατέχει 3-4 θέσεις στην κατάταξη. Πρώτο παιχνίδι για την ελληνική αγορά ήταν το καταπληκτικό The Last of Us, με τον ποδοσφαιρικό τίτλο της KONAMI να πέφτει στη δεύτερη θέση και το God of War: Ascension να ακολουθεί στην τρίτη.

Δες ολόκληρο το top10:

The Last of Us – PS3Pro Evolution Soccer 2013 – PS3God of War: Ascension – PS3NBA 2K13 – PS3Pro Evolution Soccer 2013 – PSPNBA 2K13 – PSPFootball Manager 2013 – PCWorld of Warcraft: Mists of Pandaria – PCCall of Duty: Black Ops II – PS3Company of Heroes 2 – PC

Αν θες να ενημερωθείς για τα top10 άλλων χωρών, πέρνα μια βόλτα από τη σελίδα των charts του gameslife! Αν, από την άλλη, θες το top10 του προηγούμενου μήνα δες εδώ.

Επίσης, αν θες να μάθεις περισσότερα για τη GfK Hellas, μπορείς να τη βρεις στην ιστοσελίδα της ή στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα