Όλα τα «δυνατά» exclusives του PS4 θα κυκλοφορήσουν μέσα στο A’ εξάμηνο του 2018!

Αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που γκρίνιαξαν αρκετά με την press conference της Sony στην φετινή Ε3, καθώς στην πραγματικότητα δεν παρουσίασε κάτι νέο σε σχέση με πέρσι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι τα AAA games που έκαναν την εμφάνιση τους ήταν τίτλοι… «φωτιά»! God of War,

Days Gone, Detroit: Become Human και Spider-Man αναμφίβολα κέρδισαν το κοινό της E3 και τους fans. Άλλωστε το κλειδί της επιτυχίας της κονσόλας της Sony ως γνωστόν δεν είναι άλλο από τα πολύ δυνατά exclusives που αν μη τι άλλο χαρίζουν ξεχωριστό prestige στο PlayStation 4.

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι το πότε αναμένεται να δούμε τα προαναφερθέντα exclusives και το καλό νέο είναι ότι για όλα τα αποκλειστικά games που παρουσιάστηκαν από την Sony στην E3 2017, είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018. Αυτή η είδηση προήλθε από τον Shawn Layden, CEO της Sony Interactive Entertainment America, σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε δημοσιογράφο της Telegraph, οπότε δεν έχουμε και λόγο να τον αμφισβητήσουμε. Βέβαια, αυτό που δεν μας είπε το «αφεντικό» της Sony είναι τα exclusives που θα δούμε για το δεύτερο εξάμηνο του 2017, καθώς εκτός από το Gran Turismo Sport δεν υπάρχει κάτι άλλο πολύ σημαντικό στον ορίζοντα. Όπως και να ‘χει με τόσα πολλά δυνατά games για το επόμενο έτος, δε χωράει αμφιβολία ότι το 2018 θα είναι μία σούπερ gaming χρονιά!

The post Όλα τα «δυνατά» exclusives του PS4 θα κυκλοφορήσουν μέσα στο A’ εξάμηνο του 2018! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα