Ασύρματα χειριστήρια SNES για το Switch από την 8bitdo!

Σίγουρα οι παλιοί gamers μπορείτε μεν να εκτιμήσετε την εργονομία των καινούργιων gamepads, όμως παράλληλα διατηρείτε τις όμορφες αναμνήσεις σας από τους κλασσικούς controllers. Σ’εσάς, αλλά και στους νέους που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία των old-time χειριστηρίων, απευθύνονται τα νέα προϊόντα της 8bitdo.

Πρόκειται για μία γκάμα από ασύρματα χειριστήρια που έχουν τη σχεδίαση των παλιών gamepads του SuperNES, όμως είναι κατασκευασμένα ώστε να λειτουργούν με το Nintendo

Switch. Διαθέτουν USB type-C interface, αλλά και συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth. Έρχονται όμως εξοπλισμένα και με τις απαραίτητες πλέον τεχνολογίες gaming, force feedback και motion sensing.

Εκτός όμως από τα SNES controllers, η εταιρεία προσφέρει και ένα joystick με 8 πλήκτρα, βελτιστοποιημένο για fighting games. Εκπληκτικής και μοντέρνας σχεδίασης είναι επίσης τα δύο ηχεία. Αυτά έχουν μπλε και κόκκινο χρώμα, ώστε να συμβαδίζουν με τα default χειριστήρια του Switch, ενώ στο πάνω μέρος τους έχουν τα πλήκτρα ελέγχου σε διάταξη d-pad!

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα παραπάνω gamepads δεν είναι συμβατά μόνο με το Nintendo Switch, αλλά επιπλέον με συσκευές Android αλλά και desktop λειτουργικά συστήματα (Windows, macOS). Η διαθεσιμότητα τους αναμένεται εντός του 2017.

The post Ασύρματα χειριστήρια SNES για το Switch από την 8bitdo! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα