Τα καλύτερα Tekken cosplays!

To Tekken 7 (μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ) ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό «gaming καλοκαίρι» μας, καθώς αποτέλεσε ένα από τα αρτιότερα και ποιοτικότερα games που έχουν εμφανιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην κατηγορία των fighting games (κι όχι μόνο). Ένα «must-have» που δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή κανενός φίλου του είδους.

Εάν διαβάσατε το προηγούμενο αφιέρωμα μας, θα γνωρίζετε ότι το Tekken πραγματοποίησε το ντεμπούτο το 1994 και όπως μπορείτε να φανταστείτε ύστερα από 7 core games και αρκετά spin-offs, ο κόσμος του δεν θα μπορούσε παρά να «φιλοξενεί» ένα από τα πλουσιότερα και πολυπληθέστερα roster μαχητών που έχουν εμφανιστεί ποτέ στο genre των fighting games. Έτσι λοιπόν, ήταν φυσικό επακόλουθο μία τόσο ευρεία γκάμα χαρακτήρων να τραβήξει τη προσοχή της κοινότητας των cosplayers, οι οποίοι μας έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς εξαιρετικά δείγματα με εκπληκτικά costumes που πραγματικά καταφέρνουν να «ζωντανέψουν» τους ήρωες που πολεμούν στις αρένες του Tekken. Εμείς συγκεντρώσαμε ορισμένα από τα πιο «top» Tekken cosplays που κυριολεκτικά θα σας κάνουν να… τρίβετε τα ματιά σας!

Zafina

H Zafina που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Tekken 6, κατάγεται από την Μέση Ανατολή και είναι μία ηρωίδα που χρησιμοποιεί αρχαίες τεχνικές που αιφνιδιάζουν τους αντιπάλους της σε συνδυασμό με τη χρήση πνευματικών δυνάμεων. H cosplayer Tenkou όπως θα διαπιστώσετε πραγματικά την αναπαριστά στην εντέλεια, δίνοντας έμφαση ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια!

Shaheen

O χαρακτηριστικός Σαουδάραβας Shaheen είναι σχετικά «νέος χαρακτήρας», καθώς έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά στο Tekken 7. Επιβλητικός, γρήγορος σαν τον άνεμο και παρόλο που ένα πέπλο μυστηρίου απλώνεται για το παρελθόν του, ωστόσο την ώρα της μάχης ξεχωρίζει για την επιμονή και το πάθος του. Ο γνωστός cosplayer Leo Chiro (που έχει κάνει αμέτρητα cosplays) τον αποτυπώνει με εξαιρετικό τρόπο!

Nina Williams

H Nina Williams είναι μία παλιά γνώριμη για τον κόσμο του Tekken, αποτελώντας παράλληλα μία από τις πιο εμβληματικές ηρωίδες του γνωστού fighting game. Δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με την αδελφή της Anna και το στυλ μάχης που υιοθετεί είναι ένας συνδυασμός πολλών πολεμικών τεχνών (συνδυάζει hapkido και koppojutsu). Το νυφικό της (με το οποίο εμφανίζεται στο Tekken 7) είναι βέβαιο ότι δεν θα παραμείνει λευκό για πολύ καιρό… Απολαύστε την cosplay εκδοχή της από την Milena Vigo…

Lili Rochefort

O χαρακτήρας της Γαλλιδούλας Lili αποτελεί σίγουρα πηγή έμπνευσης για τις τσαχπίνες και παιχνιδιάρες cosplayers, καθώς ξεχειλίζει από θηλυκότητα και ερωτισμό. Η Lili πραγματοποίησε το ντεμπούτο της το 2005 για την arcade version του Tekken 5: Dark Resurrection και παρόλο που διαθέτει αριστοκρατική καταγωγή, ωστόσο όταν βρίσκεται στην αρένα ξεχνάει τις… ευγένειες. Όπως θα διαπιστώσετε στις photos που ακολουθούν η cosplayer Michelle Monique έχει κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά.

Lars Alexandersson

Μέλος των ειδικών δυνάμεων Tekken Forces, ο Σουηδός που στο αίμα του ρέει το DNA των Mishima, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Tekken 6: Bloodline Rebellion. Χρησιμοποιώντας ανεπτυγμένες τεχνικές καράτε και συνδυάζοντας μοναδικά χαρακτηριστικά την ώρα της μάχης είναι σίγουρα ένας αντίπαλος που δεν θες να τον αντιμετωπίσεις. Ο cosplayer SpartanAlexandra τον αναπαριστά με την maximum δυνατή λεπτομέρεια.

Kazuya Mishima

Ένας εκ των βασικών «πρωταγωνιστών» της σειράς, έχει εμφανιστεί στα περισσότερα games του δημοφιλούς franchise, με μοναδική εξαίρεση το Tekken 3. Ο γιος του Heihachi Mishima ωθείται και τρέφεται διαρκώς από την δίψα του για εκδίκηση και δε χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί ποτέ στο Tekken. Δείτε τον να «ζωντανεύει» από τον cosplayer Dat Manly.

Kazumi Mishima

Η “mother” του Kazuya και σύζυγος του Heihachi θυμίζει Γιαπωνέζα αυτοκράτειρα και εδώ και αρκετά χρόνια παρόλο που γνωρίζαμε για την ύπαρξη της, ωστόσο δεν είχαμε καταφέρει να την «γνωρίσουμε». Όλα αυτά μέχρι το Tekken 7, όπου η Kazumi κάνει το δυναμικό της ντεμπούτο κι εάν έχετε λιώσει το τελευταίο game της σειράς σίγουρα θα γνωρίζετε το σημαντικό ρόλο που παίζει στην εξέλιξη του story (μην σας spoilerιάσουμε κιόλας). Η “live” εκδοχή της από την ταλαντούχα cosplayer: LoL and WoW.

Katarina Alves

H Βραζιλιάνα μετρ του Savate σίγουρα εντυπωσιάζει με τις κινήσεις της, αλλά και με το μοναδικό sex appeal της (από την χώρα του καφέ κατάγεται άλλωστε) σίγουρα καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή των fans. Ανήκεις στους νέους μαχητές (εμφανίζεται για πρώτη φορά στο έβδομο παιχνίδι της σειράς) και in-game μπορεί να θεωρηθεί ως μία καλή λύση για τους novice gamers που δεν γνωρίζουν πολλά για τις κινήσεις των ηρώων του Tekken. Απολαύστε σε ένα σαγηνευτικό cosplay από την Juby Headshot…

Julia Chang

Η ινδιάνικης καταγωγής Julia Chang έκανε την εμφάνιση της για πρώτη φορά στο Tekken 3 και αποτελεί μία ηρωίδα που ξεχωρίζει για τα πανίσχυρα kick-based combos και για τις τεχνικές wrestling που χρησιμοποιεί. H Julia διαθέτει και μία εναλλακτική version, με τη μορφή της JayCee μίας wrestler από τον κόσμο του Lucha Libre. Η LantSky όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν τα «σπάει» με την πιστότητα του costume της.

Eliza

Η Eliza είναι μία βαμπιρέλλα, η οποία θέλει να ζήσει αιώνια (μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι έχει πατήσει αισίως τα… 1000). Η ξεχωριστή αυτή ηρωίδα που αποτέλεσε μία «απαίτηση» των fans για να προστεθεί στο Tekken Revolution, έχει ένα «κουσούρι» καθώς της αρέσει… ο ύπνος (όταν πέφτει σε νάρκωση μπορεί και να ξυπνήσει 5-6 αιώνες μετά). Αναμφίβολα, μία «εναλλακτική» ηρωίδα από τον κόσμο του Tekken που για να αναπαρασταθεί μέσω ενός cosplay χρειάζεται ξεχωριστή μαεστρία. Η Supervisor Cosplay όπως θα διαπιστώσετε πάντως τα πήγε περίφημα…

Christie Monteiro

H δεύτερη Βραζιλιάνα ηρωίδα που εμφανίζεται στα αγαπημένα fighting games της Bandai Namco γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά την πολεμική τέχνη της Capoeira. Αέρινη και ταχύτατη στις κινήσεις της λαμβάνει μέρος στο King of Iron First Tournament έχοντας σαν στόχο να βρει μία θεραπεία για μία σπάνια ασθένεια που βασανίζει τον παππού και δάσκαλο της. Η cosplayer Nemu013 έχει κάνει δουλειά υψηλών προδιαγραφών όπως θα διαπιστώσετε στις photos που ακολουθούν…

Bob Richards

Ο Bob (που ως γνωστόν το τρώει ΟΛΟ το φαί του) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Tekken 6, είναι μία… «ιδιάζουσα» περίπτωση. Στα νιάτα του λάμβανε μέρος σε διάφορα τουρνουά και παρά το γεγονός ότι κατείχε την κατάλληλη τεχνική, το αδύνατο σώμα του δεν τον βοηθούσε ιδιαίτερα, για αυτό και το έριξε στο φαί και απέκτησε την «παραφουσκωμένη» εικόνα που έχει σήμερα. Για να υποδυθεί κάποιος τον Bob χρειάζεται και το απαραίτητο «ειδικό βάρος» και o cosplayer Wide Men can’t Jump είναι εμφανές ότι έχει όλο το πακέτο…

Alisa Boscononivitch

H ρομποτική Alisa (είναι ένα fembot) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Tekken 6: Bloodline Rebellion και αποτελεί το τεχνητό δημιούργημα του Dr. Bosconovitch. Δίαθετει αποσπώμενα ρομποτικά μέλη, ένα χαρακτηριστικό jet pack και πολλά φουτουριστικά όπλα και αποστολή της είναι να προστατεύει τον Jin Kazama. Η cosplay εκδοχή της (που φέρει την υπογραφεί της Heims 214) αν μη τι άλλο ξεχωρίζει για την πιστότητα της και την απίθανη λεπτομέρεια της.

To Tekken 7 κυκλοφορεί στη χώρα μας από την Bandai Namco Hellas.

The post Τα καλύτερα Tekken cosplays! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα