Ο «άγγελος του θανάτου» Malthael, προστίθεται στο roster του Heroes of the Storm!

Στο Heroes of the Storm είναι γνωστό ότι «κατοικούν» ορισμένοι από τους πιο γνωστούς κι’ αγαπητούς ήρωες που έχουν βγει από τους ξεχωριστούς κόσμους της Blizzard. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 66 διαθέσιμοι μαχητές στο roster και τώρα όπως έγινε γνωστό o Malthael από το Diablo, θα είναι ο 67ος (μετά την D.Va του Overwatch). Όπως έγινε γνωστό από τους

developers του Heroes of the Storm, ο ήρωας που μας έρχεται από τον κόσμο του Diablo αναμένεται να προστεθεί στο HotS στο επόμενο patch, κάτι που θα γίνει σχετικά σύντομα. O Malthael είναι ένας assassin class character, ο οποίος φέρει το «Reaper’s Mark». Αυτή η «κληρονομιά» μεταφράζεται σε τρεις primary επιθέσεις (Soul Rip, Wraith Strike και Death Shroud), ενώ η heroic ability, «Last Rites» αναπληρώνει το 50% της χαμένης ενέργειας του ήρωα. Σύμφωνα με το lore του Diablo, ο Malthael ήταν κάποτε ο αρχάγγελος της Σοφίας, αποτελώντας έναν από τους κεντρικούς ήρωες του Diablo 3: Reaper of Souls. Ωστόσο στην πορεία αγκαλιάστηκε από τις δυνάμεις του σκότους και τώρα αυτό που θέλει να κάνει είναι απλά να εξαγνίσει τους πάντες, εξαφανίζοντας την ανθρωπότητα. Περισσότερα για τον Malthael μπορείτε να διαβάσετε στην official web page του.

The post Ο «άγγελος του θανάτου» Malthael, προστίθεται στο roster του Heroes of the Storm! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα