Νέο info για την online membership υπηρεσία του Nintendo Switch!

Η Nintendo προχώρησε πρόσφατα σε μία αναλυτική και λεπτομερή παρουσίαση των features της online membership υπηρεσίες για το Switch, σε μία προσπάθεια να ενημερώσει σωστά τους gamers και να ξεδιαλύνει το τοπίο. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η δυνατότητα για online gaming θα είναι δωρεάν μέχρι και το

2018 (οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για free online multiplayer μέχρι το φθινόπωρο του 2017), ενώ παράλληλα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ποσά που θα πρέπει να καταβάλλουν οι gamers, σε περίπτωση που θέλουν να «συνεχίσουν» να χρησιμοποιούν τα full features της online υπηρεσίας όταν ξεκινήσει η πλήρη λειτουργία της.

Ειδικότερα, θα υπάρχουν τρεις δυνατότητες: Για διάρκεια ενός μήνα η υπηρεσία θα κοστίζει 3.99$, το τρίμηνο θα στοιχίζει 7.99$, ενώ για έναν χρόνο η τιμή της online υπηρεσίας θα ανέρχεται στα 19.99$ (ο ανταγωνισμός είναι στα 60$ το έτος για τις υπηρεσίες του Xbox Live Gold και PlayStation Plus). Επιπλέον, οι υπεύθυνοι του ιαπωνικού κολοσσού του gaming έδωσαν διευκρινίσεις αναφορικά με τα προτερήματα που θα έχουν οι gamers που θα προχωρήσουν μίας από τις προαναφερθείσες συνδρομές, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η online membership για το Switch θα δίνει τη δυνατότητα για online gameplay και χρήση του online lobby, όπως επίσης voice chat και πρόσβαση eShop, ενώ οι non-subscribers πέραν του eShop θα μπορούν να διαχειρίζονται την friend list του, αλλά και να πραγματοποιούν share οποιοδήποτε game content στα social media. Τέλος, όπως διευκρινίστηκε οι subscribers θα μπορούν να κατεβάζουν μία σειρά από κλασικούς τίτλους χωρίς κανένα απολύτως κόστος, όπως είναι τα Super Mario Bros. 3, Balloon Fight και Dr. Mario, μέσω της δυνατότητας «Classic Game Selection» (αν και ενδεχομένως στην πορεία η ονομασία του εν λόγω feature να αλλάξει).

The post Νέο info για την online membership υπηρεσία του Nintendo Switch! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα