Νέο Dishonored 2 trailer δείχνει τους δημιουργικούς τρόπους που μπορείς να… σκοτώσεις!

To Dishonored 2 συγκαταλέγεται ανάμεσα στα top games της φετινής χρονιάς και σίγουρα αρκετοί gamers το περιμένουν με αγωνία. Στο τελευταίο trailer που έσκασε για το παιχνίδι μπορούμε να διακρίνουμε τους «διαφορετικούς» τρόπους όπου οι δύο κεντρικοί ήρωες: Corvo Attano και Emily Kaldwin ξεπαστρεύουν τους αντιπάλους τους, χρησιμοποιώντας θεμιτά και… αθέμιτα μέσα!

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο τελευταίο trailer οι gamers θα μπορούν να εφαρμόσουν μία σειρά από brutal kills,

χρησιμοποιώντας όχι μόνο τις special abilities τους, αλλά και μία σειρά από high-tech όπλα και gadgets. Στο εν λόγω video αποτυπώνεται πλήρως η δημιουργική φαντασία των developers, με τους δύο κεντρικούς ήρωες να κάνουν τους «generic» αντιπάλους τους να μοιάζουν σαν σε κομπάρσους σε ταινία του… Rambo. Το Dishonored 2 θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να επιλέξουν ανάμεσα στην Emily και στον Corvo και σίγουρα το εν λόγω feature είναι κάτι που θα προσθέσει πολλούς πόντους στο replayability του τίτλου. Το Dishonored 2 θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC και αποτελεί ένα δημιούργημα των Arkane Studios, της εταιρείας που είχε αναπτύξει και το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Πατήστε το play στο trailer που ακολουθεί και πάρτε μία καλή γεύση από τα brutal kills του παιχνιδιού…

The post Νέο Dishonored 2 trailer δείχνει τους δημιουργικούς τρόπους που μπορείς να… σκοτώσεις! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα