Πρώτο καταιγιστικό gameplay trailer για το Sniper Elite 4 (με bonus hitler mission)!

To Sniper Elite είναι ένα franchise που σίγουρα έχει το «κοινό» του, με τους fans να λατρεύουν το World War 2 setting και φυσικά τον ελεύθερο σκοπευτή με το ψυχρό αίμα: Karl Fairburne. Tο τέταρτο Sniper Elite αναμένεται να είναι ακόμη πιο πλούσιο σε

content με νέους μηχανισμούς που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των fans, οι οποίοι στο νέο game του δημοφιλούς franchise θα ταξιδέψουν στην γραφική ιταλική ύπαιθρο.

Οι εκπλήξεις βέβαια δεν περιορίζονται μόνο στους αναβαθμισμένους μηχανισμούς που προσεγγίζουν πιο πολύ το ρεαλισμό από κάθε άλλη φορά, αλλά και στην ανακοίνωση ενός pre-order bonus, καθώς οι gamers που θα προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα αποκτήσουν τη δυνατότητα για να παίξουν την Hitler-assassination mission, όπου οι παίκτες θα κληθούν να βγάλουν από την μέση τον ίδιο τον Φύρερ! Η συγκεκριμένη αποστολή (αν και δεν βασίζεται σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα) σίγουρα θα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επιπλέον, οι gamers που θα προχωρήσουν στο pre-ordering του παιχνιδιού θα λάβουν επίσης το Camo Rifles Skin Pack, που περιλαμβάνει «καμουφλαρισμένα» skins για τα rifles του παιχνιδιού. To Sniper Elite 4 θα κυκλοφορήσει σε physical και digital μορφή στις 14 Φεβρουαρίου του 2017 για PC, PlayStation 4 και Xbox One και αναμφίβολα είναι ένα game που έχει μπόλικη δυναμική.

The post Πρώτο καταιγιστικό gameplay trailer για το Sniper Elite 4 (με bonus hitler mission)! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα