Τσίτα τα γκάζια στο launch trailer του Forza Horizon 3!

To Forza Horizon 3 είναι το μεγαλύτερο release σε racing game για το Xbox One και σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά exclusives που μας έχει ετοιμάσει η Microsoft για την φετινή χριστουγεννιατική περίοδο. Το νέο game της σειράς Forza Horizon (η οποία ακολουθεί έναν πιο «arcade» δρόμο σε σύγκριση με το πιο simulation Forza Motorsport)

υπόσχεται μία πιο over-the-top και massive racing εμπειρία σε σύγκριση με τους προκατόχους του, δίνοντας τη δυνατότητα στους gamers να οδηγήσουν πολλούς διαφορετικούς τύπους αμαξιών στις αχανείς εκτάσεις της Αυστραλίας.

Το τρίτο κατά σειρά Horizon θα διαθέτει 350 διαφορετικά αμάξια (150 περισσότερα από τo Horizon 2), με τους gamers να επιλέγουν μέσα από μία τεράστια γκάμα που περιλαμβάνει από ταχύτατα super cars και φτάνει μέχρι off-road οχήματα. Το Forza Horizon 3 κατάφερε να αποσπάσει περισσότερα από 29 Ε3 awards (μεταξύ αυτών και το Best Racing Game), ενώ φυσικά δεν θα λείπουν οι πολλαπλές customization options οι οποίες αποτελούν το σήμα κατατεθέν της γνωστής σειράς. Με τεράστιες δυνατότητες εξερεύνησης και μπόλικη περιπέτεια, το Forza Horizon 3 είναι πραγματικά κορυφαίο και στο launch trailer που ακολουθεί μπορείτε να γιορτάσετε και εσείς την επερχόμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού…

The post Τσίτα τα γκάζια στο launch trailer του Forza Horizon 3! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα