Η Ευρωλίγκα στο NBA 2K14!

Οι Ελληνικές μας ομάδες ανέκαθεν τα πήγαιναν περίφημα στο χώρο του μπάσκετ. Πρωταθλήματα, ποιοτικό μπάσκετ και Ευρωπαικές διακρίσεις έχει ο μπαξές. Όμως, ποτέ δεν υπήρξε ένα παιχνίδι που να μπορείς να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου εκεί. Πάντα συμβιβαζόσουν είτε με patch-άκια είτε με το NBA Live ’10 που είχε κυκλοφορήσει τότε με Εθνικές ομάδες. Τέρμα πια όλα αυτά. Η 2K Sports ανακοίνωσε τη πολυετή συνεργασία της με τη Euroleague

Basketball. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι τα επόμενα NBA 2K που θα κυκλοφορήσουν συμπεριλαμβανομένου και του NBA 2K14 θα περιέχουν ομάδες από την Ευρωλίγκα.

Το 2K14 θα περιέχει 14 ομάδες, οι οποίες είναι οι εξής:

Alba BerlinFC BarcelonaReal MadridCSKA MoscowEA7 Emporio Armani MilanoMontepaschi SienaFenerbahçe Ülker IstanbulAnadolu Efes IstanbulOlympiacos PiraeusPanathinaikos AthensMaccabi Electra Tel AvivZalgiris KaunasUnicaja MálagaLaboral Kutxa Vitoria

Το μόνο ανησυχητικό κομμάτι που ελπίζουμε να μη σε αναστατώσει είναι ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η ύπαρξη Ευρωπαικών ομάδων για την έκδοση για PC. Μη σκας, όμως! Σε PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One θα τις βρεις σίγουρα.

Το NBA 2K14 θα κυκλοφορήσει για PS3, Xbox 360 και PC στις 4 Οκτωβρίου ενώ οι εκδόσεις για PS4 και Xbox One θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος.



Keywords
Τυχαία Θέματα