D4 (Dark Dreams Don't Die)

Θα διατεθεί μόνο σε ψηφιακή μορφή.

Mία σειρά από νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας για το μυστηριώδες αποκλειστικό video game του Xbox One με τίτλο D4 από τον σκηνοθέτη Hidetaka Suehiro στη συνέντευξη που παραχώρησε στο IGN.

Στην αρχή ο Suehiro αποκάλυψε ότι

το D4 σημαίνει Dark Dreams Don't Die και θα είναι διαθέσιμο μόνο σε ψηφιακή μορφή για download. Στη συνέχεια έδωσε κάποιες πληροφορίες για το σενάριο λέγοντας ότι πρωταγωνιστής θα είναι ο ντετέκτιβ David ο οποίος έχει χάσει την μνήμη του αλλά με κάποιο τρόπο έχει την ικανότητα να διεισδύει στο παρελθόν για να επιλύει εγκληματικές υποθέσεις και ειδικότερα τον θάνατο της γυναίκας του. Παρόλα αυτά, χειριζόμενοι τον David δεν θα μπορείτε να αλλάξετε την τροπή των γεγονότων αλλά μόνο να τα ερευνήσετε.

{youtube}Qq5dB4OhBLY|400|300{/youtube}
Το D4 θα ακολουθεί το μοτίβο του The Walking Dead με συγκεκριμένες επιλογές διαλόγου και κινήσεων αλλά και προσχεδιασμένες σκηνές του σεναρίου που θα αλλάζουν μεταξύ τους ανάλογα με την επιλογή που κάνατε πιο πριν. Τέλος, ο Suehiro ανέφερε ότι ο χειρισμός του D4 θα μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο με το Kinect όσο και με το χειριστήριο αλλά ο χειρισμός μέσω του πρώτου θα είναι προαιρετικός.

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα games που ανακοινώθηκαν στην press conference της Microsoft στην E3.
Keywords
Τυχαία Θέματα