Η CD Projekt Red ανακοίνωσε δύο μεγάλα expansions για το Witcher 3!

Μπορεί ακόμη να μην είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το Witcher 3: Wild Hunt (ύστερα άλλωστε και από τόσες απανωτές καθυστερήσεις), όμως η CD Projekt Red ήδη έχει βάλει τις μηχανές της να δουλεύουν στο full, ατενίζοντας περισσότερο το… μέλλον! Έτσι εξηγείται ότι μόλις ανακοίνωσε δύο νέα

μεγάλα expansions που θα εκτείνουν ακόμη περισσότερο τις επικές περιπέτειες του Geralt of Rivia.

Συγκεκριμένα, τα Hearts of Stone και Blood and Wine add-ons θα προσφέρουν συνολικά περισσότερες από 30 ώρες πρόσθετου gameplay. Το πρώτο expansion του Witcher 3, ονόματι Hearts of Stone αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του τον Οκτώβριο του 2015 και σε αυτό ο ήρωας Geralt θα επιχειρήσει να φέρει εις πέρας ένα «συμβόλαιο» που του έχει ανατεθεί από τον Man of Glass, μία φιγούρα που κινείται στις σκιές. Όσον αφορά, το Blood and Wind, ο ήρωας του Witcher 3 πρόκειται να ταξιδέψει σε μία νέα περιοχή, η οποία θα ονομάζεται Toussaint και παρόλο που σε αυτή θα επικρατούν «ειρηνικές συνθήκες», στην πορεία θα αποδειχθεί πως πίσω από τον καθρέπτη βρίσκεται ένα σκοτεινό μυστικό. Το δεύτερο κατά σειρά expansion αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο Α” τρίμηνο του 2016.

Σχολιάζοντας τα δύο add-ons του Witcher 3, ο συνιδρυτής της CD Projekt Red, Marcin Iwinski, τόνισε ότι στόχος τους είναι τα expansions που δημιουργούν να έχουν πραγματικό νόημα, έτσι ώστε να πιάνουν τόπο τα χρήματα που καταβάλλουν οι gamers. Η CD Project Red εργάζεται πυρετωδώς για να προλάβει το release του παιχνιδιού το Μάιο και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη έχουμε ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση!

The post Η CD Projekt Red ανακοίνωσε δύο μεγάλα expansions για το Witcher 3! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα