To Tomb Raider reboot πουλάει περισσότερο από κάθε άλλο Tomb Raider!

H Square Enix ανακοίνωσε ότι το Tomb Raider reboot που κυκλοφόρησε το 2013 θα πρέπει αυτή τη στιγμή να θεωρείται το πιο πετυχημένο εμπορικά Tomb Raider στην ιστορία του πασίγνωστού franchise. Ο ανανεωμένος τίτλος της Crystal

Dynamics που είδε τον κόσμο του Tomb Raider μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 8.5 εκατομμύρια copies από το 2013 μέχρι σήμερα!

Στις προαναφερθείσες πωλήσεις συγκαταλέγονται εκτός από το αρχικό παιχνίδι που είχε κάνει την εμφάνιση του σε PC, Mac, PlayStation 3 και Xbox 360, οι πωλήσεις του Tomb Raider: Definitive Edition μίας επανέκδοσης του πετυχημένου παιχνιδιού για τις νεότερες κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Square Enix από τότε που το πρώτο Tomb Raider είδε το φως της ημέρας (πίσω στο μακρινό 1996) έχουν πουληθεί συνολικά περισσότερα από 40 εκατομμύρια αντίτυπα σε δεκάδες gaming platforms. Το αστείο είναι ότι στις αρχές που είχε κυκλοφορήσει το reboot του Tomb Raider, οι υπεύθυνοι της Square Enix πίστευαν πως είχαν στα χέρια τους μία εμπορική αποτυχία. Όμως όπως τελικά αποδείχθηκε η Lara για μία ακόμη φορά τους διέψευσε ευχάριστα! Οι fans τώρα περιμένουν το Rise of the Tomb Raider, το οποίο φαίνεται πολλά υποσχόμενο και δείχνει να βασίζεται στην ίδια πετυχημένη συνταγή που ακολούθησε το reboot του 2013.

The post To Tomb Raider reboot πουλάει περισσότερο από κάθε άλλο Tomb Raider! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα