Απίθανο crossover event φέρνει το Assassin’s Creed στο Final Fantasy XV

Μπορεί κάποιος να ενθουσιαστεί με ένα ΑΑΑ παιχνίδι, και το ίδιο με ένα άλλο, όμως θα θυμάται για πάντα τη στιγμή που αυτά τα δύο συναντώνται! Το Final Fantasy XV πρόκειται να αποκτήσει σύντομα περιεχόμενο, σε μορφή free event, που φέρνει στοιχεία του Assassin’s Creed στον μαγικό κόσμο του δημοφιλούς open-world RPG.

Συγκεκριμένα θα μπορέσετε να ντύσετε τον πρωταγωνιστή Noctis με την ενδυμασία του master

assassin Altair, όμως το περιεχόμενο είναι κάθε άλλο από «διακοσμητικό». Θα έχετε λοιπόν τη δυνατότητα να εκτελείτε όλες τις signature κινήσεις των ασασίνων, όπως air assassination, stealth kill, κτλ. Έχουμε όμως κι άλλα, καθώς ο Noctis θα μπορεί να μετακινείται μέσα στην πόλη με τις κινήσεις platforming των ασασίνων, π.χ. να περπατάει σε τεντωμένα σχοινιά, να σκαρφαλώνει σε ψηλά κτίρια, και φυσικά να πραγματοποιεί leaps of faith!

Όλα αυτά θα λάβουν χώρα στην πόλη Lestallum του Final Fantasy XV όπου και οι υπόλοιποι σύντροφοι σας θα αποκτήσουν ενδυμασίες τύπου medjay, δηλαδή αυτή που φοράει ο νέος ήρωας Bayek από το επερχόμενο Assassin’s Creed Origins. Το event θα διαρκέσει από τις 31 Αυγούστου 2017 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018, και όπως είπαμε θα μπορέσετε να κατεβάσετε το σχετικό περιεχόμενο δωρεάν.

The post Απίθανο crossover event φέρνει το Assassin’s Creed στο Final Fantasy XV appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα