Η συλλεκτική του Dragon Ball FighterZ αποκαλύφθηκε και είναι «όλα τα λεφτά»!

Το Dragon Ball FighterΖ είναι ο τίτλος που πραγματικά μας έχει πάρει τα μυαλά, καθώς από τη στιγμή που το είδαμε για πρώτη φορά στην E3 2017, το hype για το fighting game της Arc System Works όπως μπορείτε να φανταστείτε, έχει εκτοξευθεί στην… στρατόσφαιρα. Οι fans τα περιμένουν με τρελή ανυπομονησία και σίγουρα θα χαρούν ακόμη περισσότερο στην

είδηση ότι εκτός από την απλή έκδοση, θα κυκλοφορήσει και μία limited συλλεκτική edition, η οποία θα περιλαμβάνει μία σειρά από «επικά» bonus items.

Συγκεκριμένα, εάν είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 140 δολαρίων, θα αποκτήσετε εκτός του παιχνιδιού, ένα 7ιντσό αγαλματίδιο του Goku που ξεχωρίζει για την υπερβολική έμφαση στη λεπτομέρεια, αλλά και από τα ειδικά «Manga»-based χρώματα. Εκτός από τα παραπάνω οι fans του Dragon Ball θα βρουν στο εν λόγω σούπερ συλλεκτικό πακέτο μία αποκλειστική steelbook case και 3 art boards που σίγουρα οι φανατικοί φίλοι του Trunks, Goku και Vegetta θα τα εκτιμήσουν και με το παραπάνω. Τώρα, εάν ανήκετε στους ανυπόμονους και θέλετε να προχωρήσετε στο pre-ordering του FighterZ, τότε σας περιμένουν μία σειρά από in-game bonus items και unlockable χαρακτήρες από το roster των μαχητών. Το Dragon Ball FighterZ κυκλοφορεί στις αρχές του 2018 για PS4, Xbox One και PC και η closed beta θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

The post Η συλλεκτική του Dragon Ball FighterZ αποκαλύφθηκε και είναι «όλα τα λεφτά»! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα