Η Bungie εξηγεί γιατί το Destiny 2 έχει όριο 30 fps στις κονσόλες

Όσοι έχετε δει παιχνίδια να τρέχουν με ρυθμό ανανέωσης 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, δεν μπορείτε παρά να έχετε παρατηρήσει πόσο πιο ομαλό φαίνεται το animation στο ανθρώπινο μάτι. Έτσι πολλοί ήλιπζαν ότι το επερχόμενο Destiny 2 θα ήταν ένας από τους τίτλους που θα συμβάδιζαν με αυτό το trend. Όμως, προς απογοήτευση τους, η Bungie ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα τρέχει με όριο στα 30 fps, ακόμα και στις ισχυρές

εκδόσεις των PS4 Pro και XboxOne X.

Ο διευθυντής παραγωγής του παιχνιδιού, Mark Noseworthy, εξηγεί σε μία συνέντευξη του γιατί η εταιρεία αποφάσισε να θέσει αυτό τον περιορισμό. Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, οι νέες κονσόλες, παρά το εντυπωσιακό hardware τους, δεν είναι αρκετά ισχυρές για να «σηκώσουν» το παιχνίδι στα 60 fps! Αν δηλαδή το Destiny 2 έτρεχε σε αυτή τη μορφή, θα έπρεπε να περιέχει μικρότερες περιοχές, λιγότερους εχθρούς, και -ακόμα χειρότερα- περιοριστικό multiplayer, που είναι το selling point του τίτλου!

Παρ’όλα αυτά, επειδή αντίθετα από τον προκάτοχο του, το Destiny 2 θα κυκλοφορήσει και για PC, η Bungie έχει αφήσει «ξεκλείδωτο» το ρυθμό ανανέωσης σε αυτή την έκδοση. Μάλιστα ο Mark Noseworthy είπε χαρακτηριστικά ότι οι gamers μπορούν έτσι να ξοδέψουν όσα χρήματα θέλουν για να πετύχουν τις επιθυμητές επιδόσεις. Με αυτό αναφέρεται βεβαίως στην πλήρη ελευθερία και ευελιξία αναβάθμισης που προσφέρει το PC, συγκριτικά με τις κονσόλες.

The post Η Bungie εξηγεί γιατί το Destiny 2 έχει όριο 30 fps στις κονσόλες appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα