Απίθανη νέα συνεργασία Assassin’s Creed Origins και Monster Energy

Αν πίστευες ότι δε θα μπορούσες ποτέ να πεις τις λέξεις «Assassin’s Creed Origins» και «Monster Energy» στην ίδια πρόταση (εκτός ίσως αφού κυκλοφορήσει που θα πίνεις όσο παίζεις για 24 συνεχόμενες ώρες), είμαι στη χαρούμενη θέση να σου αλλάξω γνώμη. Η Ubisoft, που δημιουργεί το παιχνίδι, πρόσφατα αποκάλυψε τη συνεργασία της με το διάσημο energy drink, η οποία θα μας φέρει ένα σωρό από ενδιαφέροντα δωράκια (μέσα και έξω από

το game). Περισσότερα από 500.000.000 ποτά Monster Energy θα αποκτήσουν σύντομα «Assassin’s Creed Origins» αέρα, και θα μπορούν να σου προσφέρουν τα εξής*:

*οι συσκευασίες θα έχουν πάνω ένα κωδικό, τον οποίο εσύ θα θες να καταχωρίσεις εδώ για να πάρεις το δώρο σου

Οι μονές συσκευασίες θα αντιστοιχούν σε βασικά αντικείμενα μέσα στο game όπως σίδηρος (iron), ξύλο (wood), δέρματα ζώων (animal skins) και συνάλλαγμα (drachmas), που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ως Bayek.Οι συσκευασίες των 4 θα αντιστοιχούν σε μοναδικά όπλα όπως το Dust-Biter Sword, το Face-Breaker, το Sceptre of Thaati, καθώς και το Rain Bow!

Ταυτόχρονα με αυτά, τα οποία θα σου προσφέρει κάθε συσκευασία, η συνεργασία Assassin’s Creed Origins και Monster Energy μπορεί να σε κάνει ιδιοκτήτη ενός πολύ, πολύ ενδιαφέροντος δώρου. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται gaming κονσόλες, αντίτυπα του Assassin’s Creed Origins, ψυγειάκια Monster Energy, ακόμα και exclusive ρούχα με τη σφραγίδα του Monster Energy!

Η εκστρατεία αυτής της συνεργασίας θα ξεκινήσει την 1 Οκτωβρίου και θα ισχύει μέχρι και το τέλος του Δεκέμβρη.

The post Απίθανη νέα συνεργασία Assassin’s Creed Origins και Monster Energy appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα