DLC χαρακτήρας στο Shadow of War προς τιμή αποθανόντα προγραμματιστή

Έχουμε συνηθίσει να σκεφτόμαστε μία ομάδα που κάνει πολλή δουλειά αλλά και πλάκες, κατά την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού, και σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό. Υπάρχουν όμως και απρόοπτα, κάποιες φορές ιδιαίτερα δυσάρεστα, όπως στην περίπτωση της Warner Bros. Ο Michael Forgey, executive producer για το επερχόμενο Middle Earth: Shadow of War, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τον Μάρτιο

του 2016. Τώρα, με το παιχνίδι να πλησιάζει στην κυκλοφορία του (10 Οκτωβρίου) η εταιρεία αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του εν λόγω προγραμματιστή, με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Σχεδίασε λοιπόν έναν in-game χαρακτήρα, που μπορούμε να αποκτήσουμε ως DLC, και μάλιστα είναι ήδη διαθέσιμος για προπαραγγελία με 5€. Το όνομα του είναι Forthog Orcslayer, και απ’ότι φαίνεται θα υφίσταται ως ένα είδος summon, που μπορεί να σας βοηθήσει στις μάχες όταν τα βρίσκετε σκούρα. Μέχρι και το τέλος του 2019, η εταιρεία θα δωρίζει 3,50$ από κάθε αγορά στην οικογένεια του Michael Forgey. Πάντως με αντικειμενικά κριτήρια ο χαρακτήρας είναι πολύ επιβλητικός και θα τον αποκτούσαμε έτσι κι αλλιώς!

The post DLC χαρακτήρας στο Shadow of War προς τιμή αποθανόντα προγραμματιστή appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα