Απείλησε στο League of Legends και βρίσκεται στη φυλακή εδώ και μήνες!

Σίγουρα έχεις βρίσει ή έστω κοροϊδέψει σε κάποιο παιχνίδι online. Έλα τώρα, μεταξύ μας είμαστε. Έλληνες είμαστε, είναι στο αίμα μας. Όπως και να ‘χει σίγουρα «ότι και να πεις online μένει online» (όπως την παροιμία με το Βέγκας ένα πράμα :P).

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να μην ισχύει απόλυτα στο Τέξας, όπως διαβάζουμε στο The Daily Caller. Ο Τζάστιν Κάρτερ λοιπόν, κάποια μέρα του Φλεβάρη, έπαιζε το γνωστό και αγαπημένο σε όλους μας League of Legends,

όπου και κάποιος άλλος παίκτης μέσα στο παιχνίδι τον αποκάλεσε «τρελό». Ο Κάρτερ απάντησε κοροϊδευτικά ως εξής: «Ω ναι, δεν είμαι στα καλά μου, θα πάω και θα πυροβολήσω ένα σχολείο γεμάτο παιδιά, και θα φάω τις καρδιές τους.» Οι επόμενες δύο γραμμές του έγραφαν «lol» και «jk» (just kidding), δείχνοντας φυσικά πως κάνει πλάκα.

Ωστόσο, μια Καναδέζα που είδε τη συζήτηση, έψαξε και βρήκε τη διεύθυνση του νεαρού (τώρα πως έγινε αυτό δεν έχουμε ιδέα, ίσως να έγινε στο φόρουμ η συζήτηση), ανακάλυψε πως μένει κοντά σε ένα Δημοτικό σχολείο και κάλεσε την αστυνομία. Ο Κάρτερ συνελήφθη ένα μήνα αργότερα και βρίσκεται στη φυλακή μέχρι και σήμερα. Ακόμα και τα 19α του γενέθλια τα πέρασε εκεί μέσα.

Οι αρχές αναφέρουν πως ο λόγος που τον κρατάνε είναι τρομοκρατική απειλή και σίγουρα έχει να κάνει με τα πρόσφατα μακελειά των Κονέκτικατ και Νιούταουν. Ο Κάρτερ θα δικαστεί την 1η Ιουλίου και υπάρχει περίπτωση να καταδικαστεί σε οχτώ (!!!) χρόνια φυλάκισης (επειδή έκανε μια πλάκα σε ένα βιντεοπαιχνίδι, έτσι;)!

Μπορείς να υπογράψεις μια αίτηση, που έχουν δημιουργήσει οι γονείς του, για την απελευθέρωση του εδώ. Μήπως είναι καιρός να αρχίσεις να προσέχεις τι γράφεις online; :P

Keywords
Τυχαία Θέματα