Ανακοινώθηκε η PC beta του Destiny 2 και τα system requirements!

Η PC Master race μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη πλέον, καθώς το sequel του Destiny δεν θα αποτελέσει «προνόμιο» μόνο των κονσολών, όπως συνέβη με το πρώτο παιχνίδι της σειράς αλλά θα κάνει την εμφάνιση του και στα PC. Μετά την beta για Xbox One και PS4

που ολοκληρώθηκε στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε με τεράστια επιτυχία, η Bungie ανακοίνωσε ότι η beta για την PC version θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου. Όσοι gamers έχουν προχωρήσει στο pre-ordering του παιχνιδιού αναμένεται να κερδίσουν μία μέρα early access στην beta, η οποία θα δοκιμάσει τις αντοχές του Battle.Net της Blizzard κάτω από συνθήκες πίεσης.

Πέραν της γνωστοποίησης των ημερομηνιών της beta η Bungie έδωσε στη δημοσιότητα επίσης τα minimum και recommended PC system requirements (αν και υπάρχει μία πιθανότητα τα συγκεκριμένα system specs να αλλάξουν μέχρι το release του παιχνιδιού). Ειδικότερα, για να τρέξει απλά το Destiny 2 σε PC θα απαιτεί CPU: Intel Core i3-3250 / AMD FX 4350, GPU: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850 (με 2GB VRAM) και 6GB μνήμης RAM. Για παιχνίδι στα recommended settings θα χρειαστείτε… CPU: Intel Core i5-2400 / AMD Ryzen R5 1600X, GPU: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390 και 8GB μνήμης RAM. Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι το Destiny 2 θα μπορεί να τρέξει εύκολα σε μία μεγάλη γκάμα PC, αν και για να το απολαύσει κανείς στο full θα χρειαστεί ένα σχετικά δυνατό σύστημα.

The post Ανακοινώθηκε η PC beta του Destiny 2 και τα system requirements! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα