Η Blizzard παίρνει πιο αυστηρά μέτρα για την «κακή συμπεριφορά» στο Overwatch!

Τα massive multiplayer games από τη στιγμή που καλούνται να συνυπάρξουν σε αυτά χιλιάδες διαφορετικοί gamers σίγουρα δεν αποτελούν gaming «παραδείσους» στους οποίους το savoir vivre και οι κανόνες ορθής συμπεριφοράς «ζουν και βασιλεύουν». Όπως συμβαίνει (δυστυχώς) σε όλα τα online games, έτσι και στο Overwatch της Blizzard

σε καθημερινή βάση εντοπίζονται άπειρα περιστατικά παρενόχλησης, χρήσης κακής γλώσσας, επιθέσεων πάσης φύσεως, παρατεταμένου idle status, σκόπιμου AFK, in-game spam και cheating.

Όλες οι παραπάνω ενέργειες όπως αντιλαμβάνεστε «τραυματίζουν» και χαλούν την εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει το Overwatch, για αυτό και η Blizzard σχεδιάζει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να αυστηροποιήσει τα μέτρα που λαμβάνει σε περιπτώσεις που παραβιάζονται οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς. Συγκεκριμένα, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να ενισχυθεί περισσότερο το in-game reporting και penalty system το οποίο υπάρχει αυτή τη στιγμή όμως μόνο στην PC version του Overwatch. Στόχος της Blizzard είναι το συγκεκριμένο σύστημα να προστεθεί και στις κονσόλες (Xbox One και PS4), έτσι ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση και στις πλατφόρμες της Sony και της Microsoft. Όσον αφορά τα διάφορα penalties αυτά όχι μόνο θα γίνουν πιο αυστηρά στο competitive mode, ενώ επιπλέον κάθε παίκτης θα ενημερώνεται για την «πορεία» του report που έχει κάνει. Οι κανόνες είναι… κανόνες και καλό είναι να τους σέβονται όλοι!

The post Η Blizzard παίρνει πιο αυστηρά μέτρα για την «κακή συμπεριφορά» στο Overwatch! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα