EPIC! Στο Man at Arms: Reforged έφτιαξαν το γάντζο του Roadhog!

Όταν διαλέγεις το Roadhog στο Overwatch, δε σου έρχεται μερικές φορές μία έντονη φαντασίωση να μπορούσες να βγάλεις το γάντζο από την οθόνη (και πιθανώς να τον εκτοξεύσεις προς όποιο άτομο σε εκνεύρισε το τελευταίο διάστημα); Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκαν και οι fans του Man at Arms: Reforged μάλλον και ζήτησαν από την ομάδα να φτιάξει το πασίγνωστο όπλο πιο χειροπιαστό κι επικίνδυνο από ποτέ!

Ο γάντζος του “one-man apocalypse”, με την αλυσίδα του, είναι ένα πραγματικά ενδιαφέρον όπλο, που αποστασιοποιείται λίγο από τα κλασικά σπαθιά και πυροβόλα που

έχουμε συνηθίσει. Όπως αναφέρεται στο επεισόδιο, οι ρίζες του γάντζου βρίσκονται στο πραγματικό όπλο «man catcher» που χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη αρκετούς αιώνες πριν. Ο γάντζος μπορεί να προκαλέσει ζημιά από οποιαδήποτε μεριά, το εσωτερικό με τα κοφτερά καρφιά, το εξωτερικό με τις βαριές, κοφτερές γωνίες, ακόμα και τη βαριά αλυσίδα που μπορείς εύκολα να πετάξεις πάνω στον άλλο (κι ας μη το κάνει ο αγαπημένος χαρακτήρας). Για να μην πολυλογώ, παρακάτω μπορείς να απολαύσεις το Man at Arms: Reforged στη… Roadhog εκδοχή του, και στο τέλος του βίντεο να απολαύσεις λίγη πατροπαράδοτη βία προς μπουκάλια αναψυκτικού, κούπες και καρπούζια! Αν θες να δεις μερικά ακόμα highlights της σειράς, μπορείς να πατήσεις εδώ, ενώ στο κανάλι τους στο YouTube μπορείς να δεις ακόμα περισσότερες ακραίες δημιουργίες τους!

Y.Γ.: Δε χρειάζεται να κλαις που δε μπορείς να το αγοράσεις, μπορείς εύκολα να περάσεις αρκετά χρόνια από τη ζωή σου στην οπλουργία ώστε να μάθεις να φτιάχνεις το δικό σου (τι, όχι;)!

The post EPIC! Στο Man at Arms: Reforged έφτιαξαν το γάντζο του Roadhog! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα