Ανακοινώθηκαν τα PC system requirements για το Battlefield Hardline!

Με την beta του Battlefield Hardline να έχει ήδη ξεκινήσει, η Visceral Games ανακοίνωσε τα minimum και recommended system requirements για PC, με τους υπευθύνους της εταιρείας ανάπτυξης να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι οποιοδήποτε σύστημα που είναι σε θέση να τρέξει το Battlefield 4, θα μπορεί να τρέξει και το Battlefield Hardline χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Πιο

συγκεκριμένα, οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος είναι… Λειτουργικό Σύστημα: Windows Vista SP2 64-bit, Επεξεργαστής: Athlon II/Phenom II 2.8 GHz ή Intel Core i3/i5 στα 2.4GHz, Κάρτα Γραφικών: ATI Radeon HD 5770 (1 GB), NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB), Μνήμη: 4GB RAM, 60GB ελεύθερα στον σκληρό δίσκο και φυσικά υποστήριξη DirectX 11. Όσον αφορά, τα προτεινόμενα system requirements, η Visceral προτείνει OS: Windows 8 (64-bit), Μνήμη: 8GB RAM και Κάρτα Γραφικών: AMD Radeon R9 290 ή NVIDIA GeForce GTX 760 με 3GB graphics memory. Οι υπεύθυνοι του Battlefield Hardline τονίζουν ότι οι PC gamers με 4GB μνήμης που θα επιχειρήσουν να τρέξουν την beta, ενδεχομένως να συναντήσουν προβλήματα με την απόδοση του τίτλου, καθώς ακόμη οι developers βρίσκονται στη φάση του optimization του παιχνιδιού για τα πιο low-end συστήματα. H Visceral προτείνει στους gamers την ώρα που θα παίζουν με την beta του Hardline να έχουν πρώτα απενεργοποιήσει οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή τρέχει στο background.

Το Battlefield Hardline κυκλοφορεί στις 17 Μαρτίου για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 και όλοι οι gamers μπορούν να πάρουν μία γεύση από τον κόσμο του, συμμετέχοντας στην open-beta, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

The post Ανακοινώθηκαν τα PC system requirements για το Battlefield Hardline! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα