Ανακοινώθηκαν οι επικές collector’s του Mortal Kombat X!

Η Warner Bros. ανακοίνωσε σήμερα τις collector’s και limited editions του Mortal Kombat X, που είμαστε βέβαιοι ότι θα ξετρελάνουν τους φανατικούς φίλους του Mortal Kombat. Ειδικότερα, η NetherRealm Studios και η Warner Bros.

παρουσίασαν τέσσερις διαφορετικές premium προτάσεις, οι οποίες καλύπτουν όλα τα βαλάντια…

Η πιο ακριβή εξ’ αυτών είναι η Mortal Kombat X: Kollector’s Edition (Xbox One και PS4), η οποία θα στοιχίζει 180 δολάρια, θα διατίθεται αποκλειστικά από την Amazon και θα περιλαμβάνει: ένα εκπληκτικό συλλεκτικό αγαλματίδιο του Scorpion (κατασκευασμένο από την Coarse), steelbook case, ένα comic και το bonus in-game content Kombat Pack, το οποίο θα δίνει πρόσβαση σε 4 playable ήρωες από το κλασικό παρελθόν του Mortal Kombat. To παραπάνω bundle θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από την Amazon, ενώ στα υπόλοιπα καταστήματα θα κυκλοφορήσει μία πιο οικονομικά προσιτή έκδοση (η οποία θα κοστίζει 150$) και θα διαθέτει όλα τα παραπάνω, πέραν της μεταλλικής θήκης και του exclusive comic. Επιπλέον, ανακοινώθηκε η Mortal Kombat X Premium Edition (διαθέσιμη για PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One και PC), η οποία θα είναι digital downloadable και θα κοστίζει 90$, προσφέροντας το Kombat Pack. Τέλος, η NetherRealm ανακοίνωσε και την Mortal Kombat X Limited Edition, η οποία θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη μέσω του GameStop και θα προσφέρει ότι και η Premium Edition, μαζί όμως με ένα αποκλειστικό Scorpion skin.

To Mortal Kombat X είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου του 2015, ενώ όσοι gamers προχωρήσουν στην προπαραγγελία του τίτλου θα μπορούν να ξεκλειδώσουν τον Goro. Δείτε και το τελευταίο trailer που μόλις έκανε την εμφάνιση του και θαυμάστε τον Ermac να συνθλίβει τον Sub-Zero!

The post Ανακοινώθηκαν οι επικές collector’s του Mortal Kombat X! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα