WWE 2K16

Μετά το προβληματικό WWE2K15 οι Yuke’s & Visual Concept προσπάθησαν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να βγάλουν έναν αξιοπρεπές τίτλο ο οποίος θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αλλά…δεν τα κατάφεραν. Οι λόγοι πάρα κάτω.

Στο φετινό WWE (World Wrestling Entertainment) μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε την καριέρα του «Stone Cold» Steve Austin,- για όσους δεν γνωρίζουν, ο σκοπός του 2Κ Showcase είναι να ξαναζήσουμε κάθε μεγάλη στιγμή στην καριέρα του εκάστοτε τιμώμενου Superstar

(φέτος ήταν ο Austin). Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως: πρώτα και καλύτερα, τo ΜyCareer επιστρέφει κι έτσι έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον δικό σας Superstar, να ξεκινήσετε την δεκαπενταετή πορεία σας και αν τα καταφέρετε, να μπείτε στο Hall of Fame του WWE. Πέρα από την Καριέρα, παράπονο δεν θα μπορούσαμε να έχουμε σχετικά με τα mode και τις επιλογές, με κορυφαία όλων το WWE Universe. Για το online κομμάτι δεν θα πούμε πολλά γιατί είναι ίσως το χειρότερο κομμάτι του παιχνιδιού. Στα του Gameplay τώρα αναλόγως το θέαμα που θα προσφέρεις και την ποικιλία των κινήσεων σου καθορίζονται και τα Skill points που θα πάρεις για το level up των attributes. Επίσης, τα λεγόμενά σου επηρεάζουν τις συμμαχίες, τα tag team, το ποιόν θα έχεις ως αντίπαλο και το αν θα σου επιτεθεί κανείς από το πουθενά σε κάποιον αγώνα.

Στο τεχνικό κομμάτι, ο ήχος είναι καλός και οι μουσικές επιλογές πάρα πολλές, τα μοντέλα των θεατών τρισδιάστατα και το animation στις εκφράσεις από τούς παλαιστές ικανοποιητικό. Στα του σχολιασμού, το δίδυμο Michael Cole και Jerry Lawler είναι εξαιρετικό ενώ η προσθήκη του Jim Ross μαγική. Μόνο μελανό σημείο ο John Bradshaw Layfield πού μπήκε τελευταία στιγμή και δεν κατάφερε να… δέσει. Στο φετινό WWE έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα από ένα τεράστιο ρόστερ με περισσότερους από 120 χαρακτήρες, οπότε κανείς δεν θα έχει παράπονο- σε αντίθεση με εκείνο το πραγματικά μικροσκοπικό ρόστερ που είχε η έκδοση του 15. Το πρόβλημα όμως του WWE 2K16 δεν είναι αυτό: το πρόβλημα είναι κυρίως στον τεχνικό τομέα και το gameplay του, αλλά και στις κινήσεις των παλαιστών που δεν μοιάζουν και τόσο φυσικές. Ο χειρισμός επίσης, με χειρότερο όλων την αργή απόκριση του χειριστηρίου στις εντολές, η ΑΙ ανύπαρκτη, ο σχολιασμός του John Bradshaw Layfield εκτός τόπου και χρόνου. Να σημειωθεί ότι τα γραφικά (1080p 60fp), τουλάχιστον στα μοντέλα των αθλητών, είναι τα ίδια με του 2κ15…αλλά δεν υπάρχουν λόγια για το τραγικό loading και τις καθυστερήσεις. Στα θετικά πάντως (για να είμαστε και δίκαιοι), πρέπει να αναφέρουμε την επιστροφή του Stamina System, την στιβαρή αίσθηση του χειριστηρίου, τη σωστή τροποποίηση του reversal system (η οποία καθορίζει το πόσες φορές θα μπορέσετε να κάνετε counter attack), και τα προανεφερθέντα πολλά mode & χαρακτήρες. Συνοπτικά θα λέγαμε ότι, χωρίς να έχουμε κάποιον φριχτό τίτλο, η σειρά WWE δεν έκανε και πολλά βήματα μπροστά φέτος με την έκδοση 2016.

The post WWE 2K16 appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife