Οι 12 χάρτες του Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 αποκαλύπτονται!

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την κυκλοφορία του Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 και υποψιαζόμαστε ότι οι fans της επικής σύγκρουσης ανάμεσα στα φυτά και στα αιμοβόρα zombies θα ξετρελαθούν για μία ακόμη φορά, τιμώντας (και με το παραπάνω) τον τίτλο της PopCap Games. Οι developers θέλοντας να κάνουν ένα μικρό δωράκι στην φανατική gaming community

που δεν σταματάει λεπτό να υποστηρίζει το Plants vs. Zombies, κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer το οποίο παρουσιάζει και τους 12 χάρτες του Garden Warfare 2.

Όπως θα διαπιστώσετε και στο video που ακολουθεί παρακάτω, το Garden Warfare 2 προσφέρει μπόλικη ποικιλία στους gamers, ταξιδεύοντας τους από νεκροταφεία και βιομηχανικές περιοχές μέχρι την αρχαία Αίγυπτο και το… φεγγάρι. Όπως ήδη γνωρίζουμε κάθε χάρτης θα περιλαμβάνει έξυπνους μηχανισμούς στο gameplay και παράλληλα θα προσφέρει πλήθος από easter eggs και bonuses που θα χαρίζουν περισσότερη ζωντάνια σε κάθε χάρτη. Το Garden Warfare 2 θα ακολουθεί τη φιλοσοφία του πρώτου παιχνιδιού, αποτελώντας ένα third-person shooter, το οποίο θα προσθέτει στον κόσμο του Plants vs. Zombies 6 νέα plants και zombies classes, όπως επίσης νέα multiplayer modes που θα υποστηρίζουν έως και 24 παίκτες. Το Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbox One στις 23 Φεβρουαρίου του 2016 και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεχωρίσει.

The post Οι 12 χάρτες του Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 αποκαλύπτονται! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα