Virtual Reality στο Nintendo Switch γίνεται; Κι όμως γίνεται!

Το Nintendo Switch φαίνεται ότι είναι σε θέση να προσφέρει στο χρήστη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας αν και υπάρχουν ορισμένα σημαντικά μειονεκτήματα. Χρησιμοποιώντας ένα VR headset της αγοράς και μέσω ενός hack, ένας Youtuber κατάφερε να παρακολουθήσει 3D video μέσω του hardware της Nintendo, κάτι που

υποδεικνύει ότι δεν θα ήταν και πολύ δύσκολο από τη Nintendo να κυκλοφορήσει το δικό της virtual reality headset στο μέλλον.

Όπως ανακάλυψε στις πρόσφατες δοκιμές του ο Nintendrew, η εμπειρία που αποκόμισε από τις δοκιμές του δεν ήταν και η ιδανικότερη καθώς η οθόνη είχε ανάλυση μόλις 1280 x 720, πολύ μικρότερη από τα VR headsets που κυκλοφορούν στην αγορά. Επιπλέον, εξαιτίας των φυσικών διαστάσεων της οθόνης του Nintendo Switch, μόνο ένα μέρος ήταν ορατό στο custom setup που δημιούργησε. Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, μπορεί να λειτουργεί εν μέρει, αλλά σε καμιά περίπτωση δε συγκρίνεται με την εμπειρία που αποκομίζει ο χρήστης από κανονικές υλοποιήσεις της αγοράς. Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε για να φέρει η Nintendo την εικονική πραγματικότητα στο Switch θα πρέπει να εξοπλίσει τη συσκευή και με τους ανάλογους αισθητήρες και ανιχνευτές, ενώ η κυκλοφορία νέου hardware είναι μάλλον μονόδρομος. Παρά τις φήμες, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία ενός Switch VR-headset από τη Nintendo, η οποία μάλλον έχει αποκτήσει «ψυχικά τραύματα» από την εποχή του… Virtual Boy.

**Οι φωτογραφίες αποτελούν design concepts και όχι actual προϊόν

The post Virtual Reality στο Nintendo Switch γίνεται; Κι όμως γίνεται! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα