Το Dreamfall Chapters «Final Cut» κυκλοφορεί σε Xbox One και PS4!

Το Dreamfall Chapters ανήκει σε μια σειρά παιχνιδιών, η οποία ξεκίνησε το 2000 με το The Longest Journey. To 2006 κυκλοφόρησε το spin-off του παιχνιδιού, Dreamfall. Μόλις (χμμ) 8 χρόνια αργότερα, η Red Thread Games συνεχίζει τον indie τίτλο, ονόματι Dreamfall Chapters: The Longest Journey, το οποίο από το 2014 μέχρι το 2016 κυκλοφορεί σε επεισόδια/books (περισσότερα για

τα 5 επεισόδια του παιχνιδιού μπορείς να δεις και στο review μας).

Τώρα η εταιρεία, παρέα με τη Deep Silver, κυκλοφορεί το The Final Cut (την physical και πλήρη μορφή του παιχνιδιού) και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσεις μία special έκδοση από ένα trailer που έχει σαν στόχο να σε βάλει μέσα για τα καλά στην ιστορία του παιχνιδιού. Στο trailer γνωρίζουμε (οι καινούριοι, οι παλιοί δε την έχουμε ξεχάσει) τη Zoë Castillo, μια κοπέλα που αποκάλυψε στον κόσμο ένα μεγάλο εταιρικό μυστικό… και ως αποτέλεσμα τώρα ζει έναν ύπνο… μόνιμο (όχι, δε πέθανε). Τα γεγονότα του παρελθόντος ανακαλούνται σύντομα με το ιδιαίτερα καλόγουστο voice acting (στο οποίο άλλωστε μας έχει συνηθίσει το παιχνίδι) και κάτι που θα καταλάβεις κάπου στη μέση του trailer είναι ότι το ιδιαίτερο σύμπαν του Dreamfall Chapters ουσιαστικά χωρίζεται στα δύο. Από την μία πλευρά, ο κόσμος Stark είναι μία μουντή cyberpunk σκοτεινή μελλοντική κοινωνία βασισμένη στον ορθολογισμό και από την άλλη στον Arcadia, επικρατεί η μαγεία και η φαντασία.

Περισσότερα μπορείς να δεις στο ίδιο το trailer που ακολουθεί (χωρίς να φλυαρώ παραπάνω). Η καινούρια αυτή έκδοση του Dreamfall Chapters θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της και στα PC μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

The post Το Dreamfall Chapters «Final Cut» κυκλοφορεί σε Xbox One και PS4! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα