PETA εναντίον καγκουρό από το Tekken 7 σημειώσατε… 1!

Ο Roger, το καγκουρό πυγμάχος, είναι ένας κλασικός χαρακτήρας της σειράς Tekken. Τον γνωρίσαμε στο Tekken 2, ως ένα γενετικά τροποποιημένο γλυκό (εντάξει, το γλυκό δε το λέω και με το χέρι στην καρδιά) καγκουρό το οποίο έχει την ιδιότητα (φυσικά) να παλεύει. Κατά το 5ο Tekken ο ίδιος αντικαταστάθηκε από τον Roger Jr., ο οποίος είναι περίπου το ίδιο καγκουρό. Όπως ένα πραγματικό καγκουρό, ο Roger ήταν πάντα ένας άξιος αντίπαλος,

ο οποίος μπορούσε εύκολα να μας δώσει… τα δόντια στο χέρι.

Παρ’όλα αυτά, η Bandai Namco που εδώ και καιρό αναπτύσσει το πολυαναμενόμενο Tekken 7 πήρε την απόφαση να τον… αποχαιρετήσει. Το άκρως ετοιμοπόλεμο καγκουρό αποφασίστηκε να μην είναι χαρακτήρας στο νέο game της δημοφιλούς σειράς επειδή, όπως είπε ο δημιουργός Katsuhiro Harada, μετά το viral video του Αυστραλού που δίνει μπουνιά σε ένα αληθινό καγκουρό για να σώσει το σκύλο του (σε περίπτωση που χρειάζεσαι μια επανάληψη ρίξε μια ματιά εδώ ), η εταιρεία φοβάται αναβρασμό από ακτιβιστές. Κοινώς, για άλλη μια φορά άτομα της PETA και λοιποί «προστάτες» των ζώων μπλέκουν μέσα στον κόσμο των games, κατά τη γνώμη μου χωρίς λόγο. Οι δημιουργοί του Tekken 7 συνέχισαν λέγοντας ότι ο γνωστός και αγαπημένος Kuma, παρέμεινε στο παιχνίδι επειδή μία αρκούδα είναι σαφώς πιο δυνατή από ένα καγκουρό!

Σίγουρα ο Katsuhiro Harada και η Bandai Namco δεν είναι παράλογοι που έκαναν αυτή την επιλογή, καθώς πιθανώς οποιοσδήποτε από εμάς θα ήθελε να αποφύγει την ορδή οργισμένων ακτιβιστών, αλλά σίγουρα ο Roger θα μας λείψει. Μετά το 1 λεπτό σιγής, το Tekken 7 κυκλοφορεί στις 2 Ιουνίου για PC, PlayStation 4 Xbox One και σίγουρα θα είναι μια ωραία εμπειρία κι ας έχει… λιγότερες ουρές!

The post PETA εναντίον καγκουρό από το Tekken 7 σημειώσατε… 1! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα