H Blizzard φημολογείται ότι δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη ενός νέου WarCraft mobile game!

Η Blizzard δεν το έχει κρύψει ποτέ ότι βλέπει με καλό μάτι την αγορά του mobile gaming, για αυτό και δεν αποκλείεται να την δούμε να βλέπει με πιο ζεστό τρόπο την ανάπτυξη ενός mobile παιχνιδιού που να είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο του WarCraft. Αν και φυσικά δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από τους υπευθύνους της Blizzard,

ωστόσο σε υποψίες μπήκε ένας παρατηρητικός gamer, ο οποίος ανακάλυψε μία αγγελία για τη θέση ενός FX artist στην Blizzard, η οποία ανέβηκε πρόσφατα στο website της γνωστής εταιρείας.

H αγγελία τονίζει χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ένα project που αφορά σε mobile συσκευές και θα πρέπει ο καλλιτέχνης να έχει πάθος για τη δημιουργία εικόνων που σχετίζονται με τον κόσμο του WarCraft. Ενδεικτικό είναι ότι στο παρελθόν ο CEO του κολοσσού του gaming, Mike Morhaime, είχε δηλώσει ότι η Blizzard βλέπει μία μεγάλη ευκαιρία στον κόσμο των mobile games και πέραν του Hearthstone, πράγμα που σημαίνει ότι το γνωστό card-based game δεν θα παραμείνει το μόνο IP που θα σχετίζεται με τον κόσμο του mobile gaming. Φυσικά είναι άγνωστο το τι project θα δούμε (και εάν τελικά θα δούμε κάτι), πάντως η πλατφόρμα προσφέρεται περισσότερο για παιχνίδια στρατηγικής, οπότε δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να στραφεί προς εκείνη την κατεύθυνση.

The post H Blizzard φημολογείται ότι δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη ενός νέου WarCraft mobile game! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα