Strike Suit Zero: Director’s Cut

Αν τα παιχνίδια που εξελίσσονται στο διάστημα και περιλαμβάνουν εκρήξεις, αστεροειδείς, λέιζερ και άλλα τέτοια sci-fi είναι το «thing» σου, τότε το Strike Suit Zero: Director’s Cut είναι ένας τίτλος που πρέπει να δεις. Space flight combat παιχνίδι, όπως θα μπορούσες να το περιγράψεις με τρεις λέξεις χαρακτηριστικά, μας έρχεται από τη Born Ready Games και

αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε ως project του Kickstarter! Μάλιστα για την ανάπτυξη του τότε Strike Suit Zero χρειάστηκαν περί τα $100.000. Κυκλοφόρησε πέρυσι στις αρχές του έτους σε PC ενώ πλέον μας έρχεται και στα next-gen συστήματα στη Director’s Cut εκδοχή του.

Σενάριο και τα ρέστα

Το σενάριο του Strike Suit Zero: Director’s Cut εξελίσσεται μερικούς αιώνες μετά την εποχή μας, όταν η ανθρωπότητα θα έχει εξαπλωθεί στα πέρατα του διαστήματος (το κακόμοιρο…). Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει βάλει και μυαλό κι έτσι διά ασήμαντον αφορμή ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στη στρατιωτική ηγεσία της Γης και τους αποίκους άλλων πλανητών. Εσύ αναλαμβάνεις τον ρόλο του πιλότου Adams που πολεμά με τις δυνάμεις της Γης και φυσικά, όπως καταλαβαίνεις φαντάζομαι, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του όλου πολέμου. Διότι αν δεν διαδραμάτιζε αυτόν τον ρόλο, δεν θα ήταν ο πρωταγωνιστής μας.



Gameplay

To παιχνίδι, όπως σου ‘γραψα και πιο πάνω, είναι ένα space flight combat game. Τουτέστιν καβαλάς το διαστημοσκάφος σου και μέσα από τις 13 αποστολές του Strike Suit Zero: Director’s Cut προσπαθείς να επιφέρεις καίρια χτυπήματα στις δυνάμεις των κακών αποίκων. Κάθε επίπεδο έχει objectives που πρέπει να φέρεις εις πέρας, είτε καταρρίπτοντας εχθρικές μονάδες, είτε προστατεύοντας τις δικές σου. Οι υποαποστολές που προκύπτουν κατά τη διάρκεια των κυρίων αποστολών είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες και το βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να βαρεθείς. Όσο πιο πολλούς στόχους εκπληρώνεις τόσο πιο πολλά upgrades για το σκάφος σου κερδίζεις και, πίστεψέ με, θα τα χρειαστείς καθώς όσο προχωράς στο παιχνίδι, ο βαθμός δυσκολίας θα αυξάνεται –ακόμα κι έτσι, υπάρχουν τρία επίπεδα δυσκολίας. Ο χειρισμός ίσως να σε δυσκολέψει στην αρχή αλλά μόλις τον συνηθίσεις, δεν θα ‘χεις τίποτα να σε προβληματίζει. Η Director’s Cut έρχεται «πακέτο» με όλο το DLC που κυκλοφόρησε μετά το αρχικό λανσάρισμα του τίτλου.

Και από εμφάνιση;

Τα εφέ του Strike Suit Zero: Director’s Cut είναι εντυπωσιακά. Φουτουριστικά περιβάλλοντα γεμάτα ζωή και κίνηση σε περιμένουν με τη δράση σε πολλές περιπτώσεις να είναι χαοτική. Μπορείς μάλιστα να επιλέξεις την κάμερα που θα χρησιμοποιήσεις. Όσο για τον ήχο, τα εφέ είναι ό,τι πρέπει ενώ το όλο πακέτο πλαισιώνεται από ένα συμπαθέστατο και με σαφείς ανατολικές καταβολές soundtrack.

The post Strike Suit Zero: Director’s Cut appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα