Soulcalibur II HD Online

Η σειρά Soulcalibur (ή ορθότερα Soul, μιας και το πρώτο παιχνίδι ήταν το Soul Edge) ήταν ίσως εκείνη που ανέλαβε για λογαριασμό όλων των fighting games να αναδείξει τις αρετές τις τελευταίας γενιάς κονσολών των 90’s και της πρώτης της νέας χιλιετίας. Εκμεταλλευόμενα το hardware των PlayStation, Dreamcast, PlayStation 2 και Xbox,

τα Soulcalibur ξεχώριζαν κατά γενική ομολογία (έλα, ας μην κρυβόμαστε) για τις βυζαρούδες πολεμίστριες με τη μέση-δαχτυλίδι (σου έχουμε και μπάνικο cosplay: εδώ κι εδώ), στοιχείο που τα έφερνε να μάχονται στήθος με στήθος (pun intended) με τα Dead or Alive. Στην πορεία η σειρά ξέφτισε βέβαια και κάπως έτσι η Namco Bandai πήρε την απόφαση να μας… θυμίσει εκ νέου το δεύτερο επεισόδιό της με το Soulcalibur II HD Online.

Σενάριο και τα ρέστα

Βρισκόμαστε στο 1590, λίγο μετά τα γεγονότα του πρώτου Soulcalibur. Ο περίφημος Nightmare είναι έτοιμος να επιστρέψει, ωστόσο κατά τη διάρκεια της τελετής στο κάστρο του Όστρεϊνσμπεργκ, τρεις γενναίοι πολεμιστές ρίχτηκαν στη μάχη με φόντο το θρυλικό Holy Sword, το ίδιο το Soul Calibur. Ε, και κάπου εκεί το ξύλο ξεκινά.



Gameplay

Το Soulcalibur II HD Online προσφέρει ακριβώς το ίδιο gameplay με την αρχική έκδοση (PS2, Xbox, GameCube, arcades, 2002). Άπειρα combos, σύστημα Soul Charge για ακόμα πιο ισχυρά χτυπήματα και κινήσεις αποφυγής επιθέσεων είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά. Οι αρένες προφυλάσσονται από αόρατους τοίχους, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος πτώσης, την ώρα που οι επιθέσεις και τα combos συνδέονται μεταξύ τους δημιουργώντας έναν ενιαίο μηχανισμό μαχών. Από modes τώρα πέραν του Arcade, υπάρχουν αρκετά ακόμα (Team Battle, Time Attack, Survival Mode) καθώς και Extra εκδόσεις τους στις οποίες μπορείς να χρησιμοποιείς τα αντίστοιχα Extra όπλα. Γενικώς παίζει πολύ unlockable οπότε πάντα θα ‘χεις κάτι να στοχεύεις. Η HD Online έκδοσή του προσφέρει online multiplayer ενώ περιέχει και δύο έξτρα χαρακτήρες (Heihachi, Spawn).

Και από εμφάνιση;

ΟΚ, μιλάμε για τίτλο 12 χρόνων. Ε, κι ο Φουστάνος ο ίδιος να το περιλάμβανε, τα χρονάκια του θα φαίνονταν. Μην περιμένεις ότι το Soulcalibur II HD Online θα σε εντυπωσιάσει με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε ένα fighting game του 2014. Απλά άφησέ το να ξετυλίξει μπροστά σου τα χαρίσματά του και δεν θα περάσεις άσχημα.

The post Soulcalibur II HD Online appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα