Rambo: The Video Game

Ο Τζον Ράμπο, ο τύπος που μπορεί να παλέψει εναντίων ενός ολόκληρου στρατού και να βγει ζωντανός, ο θεός του πολέμου, ο αήττητος θρύλος και ηπερήρωας, ήρθε επιτέλους σε παιχνίδι! Το Rambo: The Video Game είναι το πρώτο παιχνίδι του Ράμπο από τη Reef Entertainment, το οποίο όμως δεν ήταν και ακριβώς αυτό που περιμέναμε…

Σενάριο και τα ρέστα

Το παιχνίδι σε βάζει

στο κλίμα ξεκινώντας από την κηδεία του Τζον Ράμπο, και έναν στρατιωτικό να εξιστορεί τα γεγονότα του μεγάλου ήρωα. Όσο τα αφηγείται, εσύ παίζεις αυτές τις σκηνές, οι οποίες καλύπτουν τις τρεις ταινίες First Blood, First Blood Part II και Rambo III.



Gameplay

Εδώ είναι που θα ξαφνιαστείς αρκετά. Το παιχνίδι θα μπορούσε άνετα να είναι ένα κλασικό FPS, στο οποίο κάνεις ό,τι κάνεις και στα υπόλοιπα. Αμ δε! Το Rambo: The Video Game είναι ένα action παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα ένα rail shooter. Τί σημαίνει αυτό; Θυμάσαι στα arcade μηχανήματα που έβρισκες σε πολυκαταστήματα τα οποία συνήθως είχαν ένα παιχνίδι που κρατούσες ένα πολυβόλο, σημάδευες στην οθόνη και το μόνο που έκανες ήταν να πυροβολείς, ενώ το παιχνίδι προχωρούσε μόνο του; Έτσι είναι το Rambo. Το μόνο που κάνεις είναι reload, να σημαδεύεις στην οθόνη τους εχθρούς και να σκύβεις για να αποφύγεις το «ξύλο» όταν σου τελειώσουν οι σφαίρες. Να σημειωθεί φυσικά πως τέτοιο παιχνίδι παίζεται μόνο με όπλο –σαν αυτό που λέγαμε πριν- αφού με χειριστήριο ή πληκτρολόγιο/ποντίκι θα ζοριστείς πολύ για να συνηθίσεις.

Άλλα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι το Wrath, στο οποίο για λίγα δευτερόλεπτα παίζεις σε slow motion και οι εχθροί που σκοτώνεις σου δίνουν πίσω ζωή. Εκτός από action όμως, το Rambo: The Video Game έχει και ένα stealth στοιχείο, όπου πρέπει να πατήσεις το σωστό κουμπί την κατάλληλη στιγμή για να συνεχίσει το στόρι.

Και από εμφάνιση;

Το Rambo: The Video Game για το 2014 σε θέματα παρουσίασης δεν μπορώ να πω πως με άφησε ικανοποιημένο. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι αρκετά μέτρια, με τις εκφράσεις των προσώπων να είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Από την άλλη θα δεις μπόλικο splatter, ενώ το «It’s over» και το «Joooooohn!!!!» που ακούς όταν πεθαίνεις, θα παίζουν συνεχώς μέσα στο μυαλό σου!

The post Rambo: The Video Game appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα