O ποδοσφαιριστής Adam Johnson διαγράφεται από PES και Football Manager!

H Konami και η Sports Interactive προέβησαν πρόσφατα σε μία πρωτοφανή (αλλά ξεκαθαρά) συμβολική κίνηση για τα δεδομένα του gaming, καθώς αποφάσισαν να διαγράψουν τον ποδοσφαιριστή Adam Johnson από το Pro Evolution Soccer 2016 και Football Manager

2016 αντίστοιχα. Ο πρώην-φορ της Sunderland καταδικάστηκε για αποπλάνηση και σεξουαλική παρενόχληση μίας 15χρονής μαθήτριας και πλέον αντιμετωπίζει ποινή πολυετούς φυλάκισης.

Όπως έγινε γνωστό από την Konami, o Johnson θα αφαιρεθεί από το PES 2016 με το επόμενο squad update του Μαρτίου, ενώ η SEGA και η Sports Interactive έχουν ήδη αφαιρέσει από το roster της Sunderland τον ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά το FIFA 16, η EA ανακοίνωσε ότι επιχείρησε να αφαιρέσει τον Adam Johnson από το παιχνίδι, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό για όλες τις versions, καθώς συνάντησε μία σειρά από (αδιευκρίνιστες) τεχνικές δυσκολίες. Η «κωλυσιεργία» της EA στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν άρεσε και πολύ στον Gabrielle Shaw, πρόεδρο της του οργανισμού για την παιδική κακοποίηση, ο οποίος συνέστησε στην EA να επιλύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα το συντομότερο δυνατό, καθώς το FIFA 16 είναι ένας τίτλος με τον οποίο ασχολούνται εκατομμύρια παιδιά σε καθημερινή βάση.

The post O ποδοσφαιριστής Adam Johnson διαγράφεται από PES και Football Manager! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα