O Hodor του Game of Thrones… DJ στην BlizzCon 2016!

O Hodor είναι σίγουρα μία από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες του κόσμου του Game of Thrones, ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα στην δημοφιλή σειρά και απέκτησε χιλιάδες fans. Τον Hodor του GoT υποδύθηκε o Kristian Nairn, ο οποίος εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός τυγχάνει να είναι και ένας πολύ διάσημος μουσικός παραγωγός, με «ειδίκευση» στην ηλεκτρονική μουσική. Οι διοργανωτές της BlizzCon, της μεγάλης

γιορτής των επικών games της Blizzard που θα διεξαχθεί το διήμερο 4 – 5 Νοεμβρίου, αποφάσισαν να προσκαλέσουν τον Nairn όχι όμως με την ιδιότητα του συμπαθούς Hodor, αλλά με εκείνη του DJ!

Έτσι λοιπόν, ο τηλεοπτικός Hodor πρόκειται να παίξει μουσική στους χώρους της BlizzCon σε ένα μοναδικό DJ set που σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να παρευρεθούν. Εκτός του Nairn μία ακόμη «μουσική» έκπληξη που επιφυλάσσουν οι διοργανωτές, αφορά στην παρουσία του πάντοτε εναλλακτικού Weird Al Yankovich, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει το κοινό. Σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο Kristian Nairn είχε δηλώσει ότι είναι φανατικός gamer από πολύ μικρή ηλικία, καθώς από τότε που θυμάται τον εαυτό του έλιωνε στον ZX Spectrum και στο Atari, ενώ το αγαπημένο του game από τον κόσμο των παιχνιδιών της Blizzard δεν είναι άλλο από το World of Warcraft. Χωρίς αμφιβολία, η Blizzard γνωρίζει πως να προσφέρει μοναδική διασκέδαση στους fans της.

The post O Hodor του Game of Thrones… DJ στην BlizzCon 2016! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα