ΕΠΟΣ! Στο νέο DLC του Doom μπορείτε να παίξετε και ως… Cacodemon!

O κόσμος του Doom εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο με ένα νέο DLC, το οποίο προσθέτει τρεις νέους χάρτες, ένα νέο όπλο και μία σειρά από in-game bonuses αλλά και τη δυνατότητα να μεταμορφωθούμε σε… Cacodemon! Το Hell Followed κυκλοφορεί σε PS4, Xbox One και PC και περιλαμβάνεται στο Season Pass του παιχνιδιού και οι παίκτες θα μπορούν να υποδυθούν

τη συμπαθή δαιμονική οντότητα του Doom, χρησιμοποιώντας ένα Rune το οποίο θα τους μετατρέπει σε Cacodemon! Ο συγκεκριμένος δαίμονας μπορεί να εκτοξεύσει μπάλες πράσινου πλάσματος ή να χρησιμοποιεί την γλώσσα του για να φυλακίζει τους ανυποψίαστους marines που θα βρεθούν στο δρόμο του!

Εκτός από την παραπάνω δυνατότητα, με το νέο DLC προστίθεται ένα νέο όπλο το Reaper, το οποίο πρόκειται για ένα δαιμονικό όπλο που εκτοξεύει ταυτόχρονα έξι ριπές δαιμονικής ενέργειας, ενώ μπορεί να εξαπολύσει και ένα καταστροφικό charged shot! Όσον αφορά τους τρεις νέους χάρτες, ο Orbital θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να χρησιμοποιούν την βαρύτητα προς όφελος τους σε έναν ρομποτικό σταθμό, ενώ στον Argent Breach θα μεταφέρονται σε μία τοποθεσία όπου τα ερείπια του παρελθόντος θα ξυπνούν μνήμες μία πεσμένης κοινωνίας. Τέλος στον Molten map, οι παίκτες θα λιώνουν σε έναν κόσμο γεμάτο με ηφαίστεια όπου οι θερμοκρασίες θα φτάνουν στα… ύψη. Το Hell Followed κοστίζει μεμονωμένα 14.99 ευρώ, ενώ αποτελεί τμήμα του Season Pass του Doom.

The post ΕΠΟΣ! Στο νέο DLC του Doom μπορείτε να παίξετε και ως… Cacodemon! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα