Logitech G402 Hyperion Fury gaming mouse

Με τον ισχυρισμό ότι έχει φτιάξει το «ταχύτερο ποντίκι του κόσμου, ειδικά για gamers», η Logitech παρουσίασε πριν από λίγες εβδομάδες το G402 Hyperion Fury, της σειράς G. Το ποντίκι διαθέτει δύο πατενταρισμένες τεχνολογίες, τα Fusion Engine (για ανίχνευση γρήγορων κινήσεων) και Logitech Delta

Zero (για ακρίβεια).

Η Logitech προμοτάρει πολύ το Fusion Engine, μια τεχνολογία που συνδυάζει έναν προχωρημένο οπτικό αισθητήρα, μαζί με ένα επιταχυνσιόμετρο και ένα γυροσκόπιο, αλλά και τον ενσωματωμένο 32αμπιτο επεξεργαστή ARM. Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος σένσορας AM010 (που τον έχουμε ξαναδεί στα G100), δεν τα πήγαινε καλά στις πολύ υψηλές ταχύτητες. Πλέον όμως, με την βοήθεια γυροσκόπιου, δεν ζορίζεται πολύ. Υπάρχουν τέσσερις κλίμακες για σάρωση DPI (από τα 240 μέχρι τα 4.000), οκτώ προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ενώ στο κάτω μέρος βλέπουμε τέσσερα pads που εξασφαλίζουν ομαλή κίνηση σε όλες τις επιφάνειες. Σημειώστε ότι με το λογισμικό στο πακέτο, μπορείτε να φτιάξετε και ένα πέμπτο custom επίπεδο ευαισθησίας. Η αίσθηση και το grip είναι σε εξαιρετικά επίπεδα: σε σχέση με το G400, έχουμε καλύτερη χρήση λάστιχου στα σωστά σημεία για πιο συμπαγές κράτημα.

Ένα επίπεδο κάτω από το G502 Proteus Core (τόσο στις επιδόσεις, αλλά και στο κόστος φυσικά), το Fury μοιάζει στον σχεδιασμό με τον ξάδελφό του, είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά και ελαφρύτερο. Στα 60 EUR, το Hyperion Fury είναι μια solid επιλογή για gamers: δεν είναι από τα «καβαλημένα» και πανάκριβα ποντίκια της αγοράς και αποδίδει υπέροχα, σε λογική τιμή.

The post Logitech G402 Hyperion Fury gaming mouse appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα