Το Dying Light έρχεται στις 30 Ιανουαρίου!

Η πολωνική Techland, η εταιρεία ανάπτυξης που έχει συνδέσει το όνομα της με το πρώτο πετυχημένο Dead Island, ανακοίνωσε ότι το νέο zombie-based παιχνίδι της, ονόματι Dying Light, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου 2015 (σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του).

Το Dying Light θα βασίζεται σε μία open-world φιλοσοφία με τους παίκτες να εξερευνούν μία

σειρά από αστικές εκτάσεις δεκάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων, σε μία προσπάθεια να επιβιώσουν από τις ορδές των zombies που παραμονεύουν στο κάθε τους βήμα. Η έννοια της επιβίωσης είναι διάχυτη στο παιχνίδι, καθώς οι gamers καλούνται να βρουν τα απαραίτητα εφόδια και να κατασκευάσουν όπλα που θα τους βοηθήσουν στη μάχη απέναντι στα αιμοσταγή zombies. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Dying Light είναι ότι οι μάχες θα είναι περισσότερο melee-based, ενώ στο παιχνίδι θα υπάρχουν 100 διαθέσιμα όπλα με τους παίκτες να μπορούν να κατασκευάσουν πολλά περισσότερα. Επιπλέον, ένα στοιχείο που θα επηρεάζει έντονα την εξέλιξη του παιχνιδιού θα είναι η dynamic εναλλαγή ημέρας και νύχτας. To πρωί οι παίκτες θα μπορούν να κινούνται ευκολότερα στο χώρο καθώς έχοντας ως σύμμαχο το φως της ημέρας θα έχουν τη δυνατότητα να ψάχνουν για προμήθειες ή να τοποθετούν παγίδες και να εκτελούν αποστολές έρευνας και διάσωσης. Φυσικά, το βράδυ τα πράγματα θα αγριεύουν παραπάνω, καθώς τα μυριάδες zombies με το σκοτάδι στο πλευρό τους, θα εξαπολύουν φονικές επιθέσεις στους επιζώντες.

Οι δημιουργοί του πρώτου Dead Island πρόσφατα αναφέρθηκαν στους λόγους που χάλασε η συμφωνία τους με την Deep Silver (publisher του Dead Island franchise), τονίζοντας ότι υπήρχε διάσταση απόψεων στον δημιουργικό χαρακτήρα που θα είχαν τα μελλοντικά παιχνίδια της σειράς. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι τα δικαιώματα του Dead Island ανήκαν εξ” ολοκλήρου στην Deep Silver δεν τους άφηνε πολλά περιθώρια, για αυτό και η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές δεν ήταν άλλη από το να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πλέον, η Techland συνεργάζεται με την Warner Bros. Interactive Entertainment και σίγουρα τα πρώτα δείγματα που έχουμε για το Dying Light είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Το ενδιαφέρον και φιλόδοξο Dying Light θα κυκλοφορήσει σε for Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, και PC, ενώ όσοι gamers το προπαραγγείλουν θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Be the Zombie mode, το οποίο θα τους επιτρέπει να περνούν στην άλλη πλευρά και να υποδύονται τα zombies! Αναμφίβολα, το Dying Light θα αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά gaming projects του 2015.

The post Το Dying Light έρχεται στις 30 Ιανουαρίου! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα