Προς πώληση 800 από τα 1300 θαμμένα E.T. cartridges!

H ιστορία με τα θαμμένα cartridges του E.T.: The Extra-Terrestrial συγκλόνισε σύσσωμη την gaming community, αποδεικνύοντας ότι πάντοτε πίσω από ένα μύθο, μπορεί τελικά να κρύβεται μία μεγάλη δόση αλήθειας! Μερικούς μήνες μετά από τις εργασίες ανασκαφής που έφεραν στο φως το μεγαλύτερο μυστικό στην ιστορία του gaming, το δημοτικό συμβούλιο του Αλαμογκόρντο (της αμερικανικής πόλης στο Τέξας που έλαβαν χώρα οι ανασκαφές), αποφάσισε ότι θα πουλήσει 800 από

τα 1300 E.T. cartridges, που έχει αυτή τη στιγμή στη κατοχή του.

To δημοτικό συμβούλιο του Αλαμογκόρντο στη πρόσφατη συνεδρίαση του με ψήφους 7-0 επικύρωσε την πράξη πώλησης των cartridges του E.T., τόσο στο eBay όσο και μέσω του επίσημου site της πόλης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο Reuters, ο Joe Lewandowski (ο οποίος ήταν επικεφαλής των διαδικασιών ανασκαφής στη χωματερή της πόλης), οι αρχές του Αλαμογκόρντο θα ξεκινήσουν την πώληση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, με τα πρώτα cartridges να φτάνουν στους τυχερούς κατόχους τους μέχρι τα Χριστούγεννα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα 500 cartridges που απομένουν, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης του Νέο Μεξικό πρόκειται να κρατήσει ορισμένα εξ” αυτών ως ενθύμιο, ενώ τα υπόλοιπα θα γίνουν δωρεά σε ορισμένα από τα πιο γνωστά μουσεία του κόσμου.

Με τόσο ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την περίπτωση τους, μπορούμε να φανταστούμε ότι η τιμή των E.T.: The Extra-Terrestrial που διασώθηκαν πρόκειται να εκτιναχθεί στα ύψη, καθώς αναμφίβολα αρκετοί συλλέκτες ακριβών και σπάνιων αντικειμένων θα σπεύσουν να τα αγοράσουν και να τα προσθέσουν στη συλλογή τους.

The post Προς πώληση 800 από τα 1300 θαμμένα E.T. cartridges! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα