Keep Out F90 Keyboard. Για τους gamers που θέλουν να ξεχωρίζουν!

Ένα gaming πληκτρολόγιο μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο όπλο για τους gamers που αναζητούν επιδόσεις και ακρίβεια στα αγαπημένα τους παιχνίδια. Η Keep Out, η ευρωπαϊκή εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει εργονομικά και ανθεκτικά περιφερειακά για τους απαιτητικούς gamers, παρουσιάζει το F90 Keyboard, μία εξαιρετική πρόταση που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των gamers που αναζητούν ένα ισχυρό gaming keyboard,

χωρίς να απαιτείται να δαπανήσουν μία μικρή περιουσία για αυτό.

Το F90 είναι ένα στιβαρό πληκτρολόγιο, με εντυπωσιακό σχεδιασμό, ειδικά κατασκευασμένο για gamers, με μέγεθος διαμορφωμένο έτσι ώστε να παρέχει περισσότερο χώρο για gaming. Τα πλήκτρα του F90 είναι ειδικά σχεδιασμένα από άποψη ύψους και πίεσης, για καλύτερη απόδοση, με μέγιστο χρόνο απόκρισης τα 5 ms. Επιπλέον, διαθέτουν LED οπίσθιου φωτισμού πράσινου χρώματος, ρυθμιζόμενης έντασης. Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει 6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα μακροεντολών, όλα αποσπώμενα για να είναι εφικτός ο καθαρισμός τους. Συνολικά διαθέτει 8 αποσπώμενα πλήκτρα και ένα ειδικό εργαλείο για την αφαίρεσή τους, ώστε να είναι εφικτή και η αντικατάστασή τους σε περίπτωση βλάβης.

Επίσης, ενσωματώνει 9 πλήκτρα λειτουργιών multimedia και πλήκτρο Windows, για πλήρη και εύκολο έλεγχο του διαθέσιμου εξοπλισμού. Στο κάτω μέρος υπάρχουν αναδιπλούμενα στηρίγματα, που βελτιώνουν την εργονομία και διευκολύνουν στο παίξιμο. Η σύνδεση με τον υπολογιστή γίνεται μέσω καλωδίου με νάιλον προστατευτική επικάλυψη, μήκους 1,8 μέτρων, που καταλήγει σε βύσμα USB 2.0 με φινίρισμα χαλκού, για καλύτερη συνδεσιμότητα και απόλυτη ασφάλεια. Παράλληλα, το συνοδευτικό software υποστηρίζει βασικές αλλά και πιο προηγμένες ρυθμίσεις, που προσφέρουν μεγάλη ευκολία στον τομέα του configuration.

Ειδικότερα, το Keep F90 διαθέτει πράσινα φωτιζόμενα πλήκτρα με dimmer έντασης φωτισμού, 123 αθόρυβα πλήκτρα μεμβράνης (με διάρκεια ζωής έως 20 εκατομμύρια hits), 6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα μακροεντολών, 9 multimedia keys, 8 αποσπώμενα πλήκτρα και δυνατότητα για την παραμετροποίηση των software profiles. Χωρίς αμφιβολία, το F90 είναι ένα keyboard που με τιμή κοντά στα 55 ευρώ πρόκειται για μία δυνατή και συγχρόνως οικονομική πρόταση.

The post Keep Out F90 Keyboard. Για τους gamers που θέλουν να ξεχωρίζουν! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα