Halo fan δημιουργεί ένα πραγματικό (και λειτουργικό) ολόγραμμα της Cortana!

H Cortana μας συστήθηκε ως η εξελιγμένη Α.Ι βοηθός (και πολλά παραπάνω) του Master Chief στα περισσότερα Halo games και η Microsoft λοιπόν μερικά χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς, αποφάσισε να την λανσάρει ως μία κανονική A.I. assistant που υπάρχει για να βοηθάει τους users των Windows

10-based συσκευών (κι όχι μόνο). Ως γνωστόν, η Cortana στα Halo games εμφανίζεται ως ένα ολόγραμμα, ωστόσο στην πραγματική της version, δεν αποτελεί παρά μία φωνή που ενεργοποιείται όταν το ζητήσει ο χρήστης.

Παρόλα αυτά, ο Jarem Archer, ένας φανατικός φίλος του Halo αποφάσισε να περάσει την αγαπημένη ηρωίδα στο επόμενο επίπεδο, δημιουργώντας τη δική του ολογραμμική Cortana, παντρεύοντας έτσι τον εικονικό «gaming» κόσμο με τον πραγματικό! Αν και ο Jarem ακόμη δουλεύει για να τελειοποιήσει και να εμπλουτίσει το project του, ωστόσο όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το video που ακολουθεί, πράγματι τα πήγε αρκετά καλά. Τα animations έχουν δημιουργηθεί με μία 3D app που βασίζεται στην Unity engine, ενώ έχει ενσωματώσει στην κατασκευή του ένα κύκλωμα Arduino! Μάλιστα, η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει face tracking detection μέσω μία ειδικής κάμερας που προσάρμοσε στην κατασκευή του, έτσι ώστε δύναται να ανιχνεύει κάθε φορά την κατεύθυνση που βρίσκεται ο χρήστης. Όπως θα διαπιστώσετε η δουλειά του είναι εκπληκτική και παρατηρώντας το τι έχει φτιάξει μάλλον έφτασε η ώρα η Microsoft να τον προσλάβει, ώστε να τον βοηθήσει να τελειοποιήσει ακόμη περισσότερο το εκπληκτικό project του (εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη δουλειά του δεν έχετε παρά να κάνετε click εδώ)!

The post Halo fan δημιουργεί ένα πραγματικό (και λειτουργικό) ολόγραμμα της Cortana! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα