Half-Life 2: VR και το game-θρύλος περνάει στην εποχή της εικονικής πραγματικότητας!

Η Valve εδώ και πολύ καιρό έχει πάψει να ασχολείται με τη σειρά Half-Life (τρίτο μέρος αφήστε το καλύτερα… δεν προβλέπεται από ότι φαίνεται), καθώς η αλήθεια είναι πως ότι ήταν να δώσει, το έδωσε. Ωστόσο, εκεί που εξαφανίζονται οι developers εμφανίζονται οι… modders, για αυτό και μία ομάδα από fans του παιχνιδιού που προφανώς παίζουν το development στα δάχτυλα αποφάσισαν να περάσουν το Half-Life 2 στην εποχή της εικονικής πραγματικότητας!

Το εν λόγω

project ονομάζεται Half-Life: VR και ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να δίνει στους gamers τη δυνατότητα για παιχνίδι μέσω της χρήσης headset (Oculus Rift και HTC Vive) εικονικής πραγματικότητας. Το Half-Life: VR πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του δωρεάν, αν και οι ενδιαφερόμενοι gamers για να μπορέσουν να το τρέξουν θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους εκτός από το core game και τα Episode 1 και 2 (πιστεύουμε ότι κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του τα έχει στη συλλογή του). Πέραν της virtual reality λειτουργίας, οι modders έχουν κάνει κι άλλη δουλειά, εμπλουτίζοντας πολλούς από τους τεχνικούς τομείς, ενός παιχνιδιού που ήδη μετράει 13 χρόνια ζωής. Συγκεκριμένα, με το εν λόγω mod, οι gamers θα δουν updated special effects, αναβαθμισμένα γραφικά και μοντέλα, άλλα και redesigned maps ώστε να ανταποκρίνονται στις «VR ανάγκες», όπως επίσης ρεαλιστική και interactive απόκριση των όπλων, αλλά και βελτιωμένη ακουστική απόδοση. Εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στην Steam Greenlight page αυτής της ομολογουμένως εκπληκτικής προσπάθειας ή να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί και έτσι να πάρετε μία καλή γεύση από το τι έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής οι φιλόδοξοι modders…

The post Half-Life 2: VR και το game-θρύλος περνάει στην εποχή της εικονικής πραγματικότητας! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα