Απίστευτο! «Νέο» game του Super Nintendo θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία!

Έχουν συμπληρωθεί σχεδόν 15 χρόνια από τότε που η Nintendo σταμάτησε την παραγωγή του άκρως πετυχημένου Super NintendoSuper Famicom για τους φίλους μας Ιάπωνες). Παρόλο που η συγκεκριμένη κονσόλα έχει μπει στο… μουσείο εδώ και καιρό, ωστόσο ακόμη εξακολουθεί να απασχολεί την gaming community, πότε με την ενδεχόμενη κυκλοφορία μίας mini-version κονσόλας στο πρότυπο του NES Classic

Edition και άλλοτε με την κυκλοφορία ενός… νέου παιχνιδιού! Κι όμως όσο απίστευτο κι εάν σας φαίνεται ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια στην Ιαπωνία (που άλλου;), ένα game για το SNES «νεκρανασταίνεται», καθώς πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του μέσα στον Ιούνιο.

To side-scrolling beat-’em up Kaizou Choujin Shubibinman Zero (το λες και μεγάλο όνομα) δε μπορεί να θεωρηθεί ακριβώς ένα «νέο game», καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1997, μέσω του περιφερειακού Satellaview, το οποίο ήταν ένα είδος δορυφορικού modem (που έκανε την εμφάνιση του το 1995). Μέσω του Satellavie οι παίκτες του Super Nintendo να αποκτούσαν πρόσβαση σε ποικίλο digital content που περιλάμβανε από digital περιοδικά μέχρι ολόκληρα games τα οποία μπορούσε να παίξει ο παίκτης MONO την ώρα που γινόταν το broadcasting. Ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν και το Kaizou Choujin, το οποίο όμως δεν απέκτησε ποτέ physical μορφή και έτσι χάθηκε για πάντα, μιας και τότε δεν υπήρχε η δυνατότητα για save του περιεχομένου που προσέφερε η συγκεκριμένη συσκευή (μιλάμε για τα 90s μην το ξεχνάτε). Το εν λόγω game θα κυκλοφορήσει σε cartridge με στόχο να εορταστούν τα 20 χρόνια του και είναι η καλύτερη απόδειξη, ότι όσα χρόνια κι’ εάν περάσουν ορισμένες κονσόλες παραμένουν «αναλλοίωτες» στο πέρασμα του χρόνου.

The post Απίστευτο! «Νέο» game του Super Nintendo θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα