H Lindsay Lohan μηνύει την Rockstar Games για το GTA V!

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για την Lindsay Lohan, τη γνωστή τηλεπερσόνα -και όχι και τόσο ταλαντούχα- ηθοποιό, η οποία έχει γίνει γνωστή περισσότερο για τις καταχρήσεις της στα ναρκωτικά και στο ποτό παρά για τις υποκριτικές της ικανότητες.

H καριέρα της Lindsay το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει φτάσει στα… τάρταρα και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι καλλιτέχνες που βρίσκονται ένα βήμα πριν τη καταστροφή, συνήθως σκαρφίζονται διάφορους τρόπους για να βρεθούν και πάλι στο προσκήνιο. Έτσι λοιπόν, η Lindsay Lohan μέσα στην απόγνωση

της αποφάσισε να μηνύσει τη Rockstar Games, κατηγορώντας τους υπευθύνους του GTA V ότι η in-game περσόνα Lacey Jonas, ουσιαστικά αντέγραψε τη συμπεριφορά και τις πράξεις της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη μηνυτήρια αναφορά, στο Grand Theft Auto V εμφανίζονται μία σειρά από περιστατικά από τη ζωή της Lohan, όπως για παράδειγμα οι διενέξεις της με τους paparazzi, αλλά και το ξενοδοχείο όπου διέμενε για πολλούς μήνες. Όπως ισχυρίζεται η Lindsay Lohan, οι δημιουργοί του παιχνιδιού προχώρησαν στις συγκεκριμένες ενέργειες χωρίς τη συγκατάθεση της.

To GTA V θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά παιχνίδια όλων των εποχών, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια μόνο στο Xbox 360 και PlayStation 3, ενώ με την επερχόμενη κυκλοφορία του GTA V σε PS4, Xbox One και PC το προσεχές Φθινόπωρο, το συγκεκριμένο νούμερο αναμένεται να πολλαπλασιαστεί! Οπότε, μπορείτε να φανταστείτε τους λόγους που η Lindsay Lohan έχει «σκυλιάσει» με τη χρήση ενός in-game χαρακτήρα που της μοιάζει, ενώ όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος έτσι και αυτή θα έπρεπε να το εκλάβει ως μία απλή… σάτιρα!

The post H Lindsay Lohan μηνύει την Rockstar Games για το GTA V! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα